Na društvenim mrežama Toni Bijelić, bivši suprug Dragane Mirković, oglasio se i podijelio novu fotografiju kojom je nagovijestio značajne promjene koje ga očekuju. Ovo se otkriće poklopilo s mračnom prigodom.

Iskreno se oprostio od svog umrlog saborca ​​Envera, izražavajući mu duboku zahvalnost za ogromnu pomoć koju je pružio njemu i njegovim najmilijima. Toni je naglasio da će Enverova prisutnost zauvijek ostati ukorijenjena u njegovim sjećanjima kao istinskog suputnika koji je duboko utjecao na njihove živote. Toni je iz dubine svog bića prenio iskrenu zahvalnost svom dragom prijatelju na ogromnoj podršci koju je pružio njemu, njegovoj obitelji i njihovom domu.

  • Među ograničenim brojem pravih prijatelja koje imam, jedan se poseban pojedinac ističe. Sjećanje na Envera Hasanovića zauvijek će ostati urezano u mom sjećanju. Toni je danas na društvenim mrežama podijelio svježu fotografiju snimljenu u kafiću, gdje pronalazi inspiraciju za nove ideje i donosi ključne poslovne odluke, što je i osobno potvrdio. U opisu fotografije Toni je jezgrovito naglasio da je na njoj uhvaćen trenutak posvećen poslu. Bitno je ponoviti da je Toni Bijelić oštro opovrgnuo nedavne medijske napise koji upućuju na želju za pomirenjem s bivšom suprugom Draganom Mirković. Kategorički je izjavio da je svako spominjanje pomirenja nedvosmisleno neistinito, čak ga je označio kao “laž”, pa čak i podijelio fotografiju novinskih naslova koji šire tu dezinformaciju.

Nakon raspada braka, Dragana Mirković nedavno je izrazila zahvalnost na neizmjernoj podršci koju su im pružali njihova odrasla djeca, Marko i Manuela. Usred emocionalnog nemira, prisutnost njihove inteligentne i dobrodušne djece donosi utjehu. Dragana je preplavljena ponosom i cijenjenjem zbog nepokolebljivog druženja i bezgranične ljubavi kojom su blagoslovljeni. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković poznata je ličnost balkanskog pop-folk žanra.

Postigavši ​​impresivan pothvat od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, suvereno je vladala glazbom tijekom 80-ih i 90-ih godina, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih glazbenica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina široko rasprostranjena privlačnost nema granica, što je vidljivo u prepunim arenama u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni koje svjedoče o njezinim zadivljujućim nastupima. Naime, Dragana je svoje ime upisala u anale povijesti kao prva srpska pjevačica koja je predvodila značajan solo koncert u Turskoj. Poznata po svojim revolucionarnim i zamršenim glazbenim spotovima, kao i svojim razrađenim plesnim rutinama, Dragana nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim i zadivljujućim stilom.

Ne samo da je postigla izvanredna postignuća na području glazbe, već je ostavila i nezaboravan utjecaj u filmskoj industriji te trenutno posjeduje cijenjenu televizijsku mrežu “DM Sat”. Visoko cijenjena publikacija “Billboard” povukla je usporedbe između njezinog utjecaja i utjecaja kultnih ličnosti poput Madonne i Lady Gage. S druge strane, u Srbiji je od milja nazivaju “kraljicom zabavne glazbe” ili blistavim “lučem iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine.

Rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković uživala je u prekrasnom djetinjstvu u očaravajućem gradiću Kasidole, nedaleko Požarevca, uz svoju šesteročlanu obitelj. Od malih nogu očituje se njezina duboka ljubav prema glazbi dok je pozorno slušala vješte melodije na harmonici koju je izvodio njezin djed Dragutin, rasplamsavajući vlastiti žar za umjetnošću. Pokazujući svoju glazbenu sposobnost u dobi od pet godina, Dragana je bez napora savladala svoju inauguralnu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”, otkrivajući rani procvat njezinog izvanrednog talenta.