Hari Varešanović, renomirani bosanskohercegovački pjevač, nadaleko poznat pod umjetničkim imenom Hari Mata Hari, otvoreno priznaje da mu je ljubav prema ženama najveći izvor uživanja. Ova preferencija proizlazi iz njegovih osobnih susreta s nevjerom i rođenjem djeteta izvan braka. U dobi od 19 godina, Hari Mata Hari bio je duboko zaljubljen u Aidu, ljubav koja je konačno kulminirala njihovim zajedništvom krajem 1983. Unutar granica svog braka, bili su blagoslovljeni kćeri po imenu Nadja.

Varešanović je u razgovoru iskreno priznao vlastitu nezrelost i nevoljkost da ispuni očeve obveze u to vrijeme. Tek nakon gotovo desetljeća, točnije 1994. godine, u kontekstu veze s Aidom, s radošću je dočekao dolazak sina Damira.

Tek kasnije se saznalo da je pjevač 1992. godine dobio izvanbračno dijete, što je činjenica koju je sam Hari otkrio tek mnogo kasnije u životu. Ovo otkriće bilo je samo jedan od mnogih elemenata koji su igrali ulogu u raspadu njegove početne zajednice s Aidom.

Tijekom intervjua 2006., pjevač je otvoreno podijelio detalje o svojoj početnoj zajednici s Aidom. Naglasio je da ljubav prema glazbi pokreće njegov profesionalni put, a ne tipični poroci koji se obično povezuju s industrijom. Izričito je navedeno da se nikada nije borio sa ovisnošću o drogama, alkoholu ili kockanju. Unatoč tome, priznao je da je njegov bračni odnos podnosio poteškoće zbog njegove nepokolebljive predanosti glazbi, koju smatra svojim preferiranim uživanjem.

U njihovom odnosu bilo je povremenih nesuglasica između njega i njegove supruge, no uvijek je jasno davao do znanja da je ona ta koja ga je izabrala, a ne obrnuto. Unatoč tome što su ga od malih nogu prepoznavali kao glazbenika, čvrsto je držao uvjerenje da se svaka životna prepreka može savladati. Zbog njihove djece odlučio je ostati u braku sa suprugom, iako je zbog toga morao često putovati na relaciji Sarajevo-München. Tek 2010. godine konačno se razveo od Aide i uplovio u brak s Jasminkom.

U prethodnom intervjuu za “Gloriju”, Hari je priznao da su pogreške iz njegove mladosti odgovorne za događaje iz prošlosti. Naglasio je velike razlike između postupaka mladih i onih u srednjim godinama. Iako je otvoreno priznao nedostatak znanja o trenutnim glazbenim trendovima, Hari je dijelio svoj osobni afinitet prema glazbi 20. stoljeća. Skromno je priznao da se ne može smatrati stručnjakom za najnovije zvukove, ali je izrazio svoju želju da cijeni izuzetne komade kada ih susretne. Osvrćući se na svoje mjesto na suvremenoj glazbenoj sceni, Hari je sebe u šali nazvao relikvijom u ovoj novoj eri, ali vjeruje da još uvijek ima mjesta za umjetnike poput njega. Kada su ga upitali koja mu je najdraža pjesma, šaljivo je odbio odabrati samo jednu i umjesto toga ljubazno spomenuo imena kolega glazbenika čije radove rado sluša.

Hari je otkrivao naklonost prema glazbenom stvaralaštvu svojih suradnika, a posebno oduševljenje nalazio u melodijskom blagu renomiranih narodnih umjetnika poput Tozovca, Nedeljka Bilkića i Silvane. Očarani njegovim jedinstvenim glazbenim preferencijama, raspitali smo se o njegovom potencijalnom interesu za produkciju biografskog filma koji opisuje njegovo izvanredno putovanje.

Priznajući njihovu uspješnu karijeru, pjevačica je shvatila da im je ona postala pretjeran izazov. Razvili su duboku averziju prema tome i mišljenja su da bi bilo korisno locirati iskusnog producenta sposobnog proizvesti vrijedne ploče. Pjevačica je otvoreno priznala da je područje dokumentarnog filma višestruka tema te da ne zamišljaju da se upuštaju u to područje.

Razmišljajući o konceptu uključivanja u samodijalog, često razmišljam o brojnim pogreškama koje sam napravio. Postoji obilje aspekata koje bih promijenio i ponašanja od kojih bih se suzdržao. U konačnici, moja najveća želja je da me pojedinci prvenstveno pamte po glazbi koju stvaram.

Dugi niz godina osvajam publiku u Beogradu svojim konstantno spektakularnim nastupima. Često se događa da se moji nastupi poklapaju s važnim datumima, što ukazuje na to da moje pjesme imaju sposobnost zbližavanja ljudi i rasplamsavanja njihovog duha. Harry, poznat po svojoj nepokolebljivoj iskrenosti, izražava svoje stajalište.

Budući da se naša popularnost proteže po cijeloj regiji, postaje mi izazovno odabrati određeno omiljeno mjesto koje ću posjetiti. Nasuprot tome, Hari ima taj luksuz da može odgoditi posjet beogradskoj Areni.

Izražavajući sklonost manjim, intimnijim prostorima, pjevačica je izrazila želju da se odmakne od nastupa u arenama. Vjeruju da su arene prikladnije za određenu vrstu umjetnika te su izrazili namjeru da potraže te intimne prostore za buduća snimanja.