– Za danas smo vam spremili dvije jako zanimljive teme. Prva je povezana sa testom, koji će da bude prava poslastica za sve one koji vole malo da razmišljaju. Druga mini vijest nam dolazi iz Holivuda, te govorimo o Nikol Kidmen koja se u potpunosti promijenila…

Vaša se osobnost može otkriti kroz vašu percepciju i prosudbu drugih, što ističu brojni stručnjaci. Istraživanje je pokazalo da pojedinci koji stalno imaju negativne prosudbe prema drugima često pokazuju višu razinu tjeskobe i nesigurnosti. Suprotno tome, oni koji posjeduju veću sposobnost empatije pokazuju više samopouzdanja. Ova korelacija postoji jer je leća kroz koju gledamo svijet i komuniciramo s onima oko nas odraz naše jedinstvene osobnosti. Danas imamo za vas intrigantan psihološki test. To je brz i jednostavan test.

Vaš zadatak je odabrati ženu za koju mislite da je najstarija. Važno je napomenuti da u ovom testu nema točnih i netočnih odgovora. Pažljivo pogledajte fotografije i razmislite koja vam se žena čini najstarijom. Jedna od žena Ako se odlučite za prvu ženu, to znači da posjedujete visoku razinu emocionalne inteligencije. Vi ste osoba koja je duboko usklađena s emocijama drugih i posjedujete veliku dozu empatije. Poznata je i cijenjena vaša spremnost da pružite ruku pomoći potrebitima. Ljudi imaju potpuno povjerenje u vašu sposobnost pružanja podrške, bez obzira na okolnosti.

Vaša suosjećajna priroda sprječava vas da budete ravnodušni prema onima koji se suočavaju s nevoljama. Vaša vas intuicija tjera da nešto poduzmete i imate jasno razumijevanje dobra i zla. Vaše su emocije transparentne, ali to ne znači da diktiraju vaše odluke; u stvari, vi ste vrlo racionalni. Vaša nepokolebljiva predanost pružanju pomoći onima u potrebi, čak i nauštrb vlastite udobnosti i sigurnosti, glavna je karakteristika vaše osobnosti.

  • Vaš moralni kompas je čvrst i posjedujete dubok osjećaj za pravednost. Načela jednakosti i pravde vode vaše postupke. Vaše urođene liderske kvalitete privlače druge k vama jer prepoznaju snagu vašeg karaktera. Vaši najmiliji imaju puno povjerenje u Vašu pouzdanost i znaju da se na Vas mogu bezuvjetno osloniti. Racionalnost upravlja vašim životom, a vi posjedujete snažan osjećaj vlastite vrijednosti, što vam omogućuje da se bez napora prilagodite novom okruženju.

BONUS TEKST:

U glamuroznom izdanju, Nicole Kidman, poznata holivudska glumica, prošla je crvenim tepihom na dugo očekivanoj premijeri svoje najnovije romantične komedije “A Family Affair”, u društvu svojih kolega Zaca Efrona i Joeyja Kinga.

Za filmsku premijeru glumica se odvažno odlučila odjenuti kontroverznu odjeću. Pregledom fotografija postaje vidljivo da je glumica djelovala razgolićena zbog bež haljine koja je savršeno pristajala uz ton njezine kože. Ovo nesretno miješanje boja ostavilo je nimalo povoljan dojam. Nicole Kidman dopunila se zadivljujućim zlatnim naušnicama i glomaznom zlatnom ogrlicom koja joj je prekrasno pristajala, ne ostavljajući mjesta kritikama. No, upravo je haljina malo umanjila njezin cjelokupni izgled.

Iako nije izgledala nepovoljno, nije dosegla razinu apsolutne veličanstvenosti i besprijekornosti koju je sposobna postići. Nikolin izbor trebala je biti tamnija i bogatija nijansa, koja se neće lako stopiti s njezinim svijetlim tenom. Za osobe dubljeg tena ova bi nijansa bila idealan izbor jer stvara upečatljiv kontrast, što rezultira sofisticiranim i elegantnim izgledom.

Kako bi se izbjegla opasnost od stapanja i doimanja pregolih, ženama s ovakvim tenom savjetuje se da se odluče za bogatiju i dublju nijansu. Prilikom odabira bež boje, preporučljivo je uzeti u obzir ton vaše kože kako biste izbjegli stvaranje neželjenih asocijacija. Odabirom nijanse koja pristaje vašoj koži, možete spriječiti bilo kakve nenamjerne sugestije golotinje. Iako to neće nužno biti neugodno, važno je voditi računa o dojmu koji možete nenamjerno prenijeti.