– Tanja Savić se nakon jako duge pauze vraća na domaću scenu, sa novim albumom kojeg je izbacila prije par dana. Prema njenim riječima to joj je baš trebalo, jer, je imala jako velikih obiteljskih problema, a sada se napokon sve složilo u jednu lijepu cjelinu….

Kako javljaju srbijanski mediji, poznata srbijanska pjevačica donijela je neviđenu odluku da u emisiji vodi svadbu na kojoj se procjenjuje do tisuću gostiju. Tanja i Muhamed zamišljaju nesvakidašnje slavlje koje će vjerojatno biti organizirano u jednom renomiranom restoranu. Oni pomno razmišljaju o svakom detalju, težeći savršenstvu kako bi stvorili neizbrisivo iskustvo vjenčanja koje će biti tema razgovora u zajednici godinama koje dolaze. Iako točan datum još nije određen, već su u tijeku opsežne pripreme za nadolazeću prigodu.

Prema pouzdanom insajderu koji je upoznat s dogovorima para, sastavljanje popisa gostiju je trenutno u tijeku i predviđa se da će uključivati ​​otprilike tisuću osoba. Značajan dio sudionika čine Tanyini suradnici, dok Mukijeve široke veze iz njegovih međunarodnih profesionalnih aktivnosti jamče značajan popis gostiju. Insajderske informacije također pokazuju da je pilot posebno posvećen osiguravanju sreće svoje voljene partnerice, koja posjeduje osjetljiviju narav. Vijesti prenose da je Muki posvećen ostvarenju snova o Tanjinom vjenčanju, pokazujući nepokolebljivu posvećenost njoj.

  • Njihov je odnos izgrađen na čvrstoj osnovi ljubavi, poštovanja i povjerenja, što se očituje u pažljivom obraćanju pažnje na detalje i financijskim ulaganjima u koja je Muki spreman uložiti. Unatoč velikoj razlici u godinama od 11 godina, Tanja čvrsto vjeruje u dugovječnost njihove ljubavi. Razgovarajmo o Tanji Savić, koja je rođena 20. ožujka 1985. u Radincu, SR Srbija, regiji koja je nekada bila dio Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, također poznate kao SFRJ. Tanja Savić, talentirana pop-folk pjevačica podrijetlom iz Srbije, aktivno se bavi glazbenom scenom od 2004. godine.

Primarno usmjerena na pop-folk glazbu, afirmirala se kroz suradnju s renomiranom izdavačkom kućom Grand Production. Godine 2004. Tanja Savić proslavila se osvajanjem trećeg mjesta na renomiranom talent natjecanju Zvezde Granda. Unatoč medijskim šuškanjima o svom romskom podrijetlu, odlučila je ovaj detalj zatajiti kako ne bi razočarala svoje obožavatelje i njihova duboko ukorijenjena uvjerenja. Na Grand Festivalu ostvarila je zapažene trijumfe, dvaput je bila druga i jednom četvrta. Vrijedi spomenuti kako je Tanja Savić nedavno predstavila svoj željno iščekivani novi album prije samo nekoliko dana.

Odluka pjevača, koji se javno identificira kao kršćanin i vjernik, da u spotu za pjesmu “Oče moje suze” pojavi časnu sestru izazvala je značajan šok i negodovanje svećenstva, monaštva i sljedbenika Srpske pravoslavne crkve. Crkva. Kako bi dobili uvid u stavove naše crkve po ovom pitanju, ekipa Kurira obratila se ocu Jovanu iz manastira Svetih apostola Petra i Pavla. Sadržaj koji je podijeljen sa mnom i koji sam upravo pregledao doista je skandalozan. Duboko je potresno svjedočiti javnom oskvrnjenju časnih sestara, koje su naše susestre u Kristu i posvetile su svoj život Bogu kroz neprestani post i molitvu.

Ova pjevačica svojim postupcima teško griješi. Njoj je prijeko potrebno pokajanje. Koliko sam saznao, Tanja se u javnosti predstavlja kao vjernica koja često obilazi samostane, ali se tako ponaša. To je karakteristično za lažne vjernike. To je doista sramotno! Ako je to ono što joj je u srcu, onda su njeni posjeti Tumaneu uzaludni. Snimka nije duboko potresla samo naše sestre časne sestre, nego i mnoge druge vjernike. Molim sve da ovo opširno prijave, kako bi se brzo uklonilo s YouTubea i ljudi više ne bi bili zavedeni.

Apeliram izravno na sestru Tanju: Vratite se na pravi put i sami otklonite ovu sramotu – rekao je redovnik zatečen cijelom situacijom. Šokantni video koji prikazuje lažnu časnu sestru koja izvodi sugestivne plesne pokrete kroz cijelu pjesmu izazvao je široki užas, što je rezultiralo brojnim izvješćima na YouTubeu. Kao rezultat toga, očekuje se da će video biti uklonjen s platforme. Na sinoćnjoj promociji albuma Tanja je svečano ušla i predstavila se publici. Kao pobožni kršćanin, duboko poštujem našu crkvu i nastojim podupirati njezina učenja. Važno je pristupiti pjesmi s vizualnog stajališta, jer neki pojedinci nisu uspjeli shvatiti namjeravanu poruku i umjetnički stil spota.

Želim jasno reći da u pjesmi ili spotu nema bogohuljenja. Stihovi opisuju prevaranta koji bi čak iskorištavao i prevario časnu sestru. Iako se djevojčino odijevanje može smatrati otkrivajućim, ključno je napomenuti da je redatelj izričito tražio ovaj izbor garderobe. Otvoreno je za raspravu nosi li donje rublje, ali općenito, njezina odjeća održava razinu pristojnosti s halterima i kratkim hlačama. Ove detalje ispričala je Tanja.