– Nikola Rokvić je definitivno oduševio cijelu regiju kada je prije 15 dana krenuo u humanitarni pohod do Grčke. Krenuo je u jedan manastir, a sva sredstva koja je prikupio, i koja prikuplja, biće namjenjena za bolesnu djecu u Beogradu.

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na putovanje ka Grčkoj s ciljem prikupljanja sredstava za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, a sada je objavio radosne vijesti! Ukupno je prikupljeno 200.000 evra, što je postignuto zahvaljujući velikoj podršci njegovih pratioca na društvenoj mreži Instagram, a takođe je o tome obavijestila i Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića.

Ostvarili smo cilj!!! Današnjeg dana, dok slavimo Svjetski dan porodice, postigli smo naš prvi cilj! Nastavljamo dalje, bez prestanka, uz Božiju pomoć, ka Eginu! Ovaj put s ciljem da obradujemo djecu! Hvalaaa – napisao je Nikola na Instagramu, a istu vijest podijelila je i njegova supruga, prekrasna Bojana Barović, koja pruža najveću podršku pevaču.
Podsjećamo, Nikola Rokvić krenuo je na put peške prema Grčkoj, a krajnji cilj mu je posjeta manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj. Danas je 24. dan njegovog putovanja, čemu se posebno ponosi njegova supruga, koja redovno obavještava javnost o postignućima svog voljenog. Takođe, Nikola se oglasio i kada je prešao granicu s Grčkom nakon devetnaest dana pešačenja:

Dragi ljudi, upravo sam prešao granicu s Grčkom na prelazu Dorjan, pored jezera, i sada prolazim kroz predivne proplanke Grčke. Priroda je predivna. Želim vam svima zdravlje i blagoslov Božiji. Takođe želim obavijestiti da smo prikupili 19 miliona. Božji blagoslov svima vama, idemo dalje prema našem cilju. Ovaj put s ciljem da obradujemo djecu – poručio je Nikola Rokvić putem Instagrama u veoma optimističnom raspoloženju, jer mu je cilj nadomak ostvarenja. S ponosom se osvrće na svoj poduhvat i njegova supruga, Bojana Barović, dijeli tu radost, posebno ističući značaj vaskršnje liturgije.

Nikola Rokvić, popularni srpski pop pevač, rođen je 6. januara 1983. godine u Beogradu, Srbija. Karijeru je započeo još u tinejdžerskim godinama, pokazujući izuzetan talenat za muziku. Od malih nogu, Nikola je pokazivao interesovanje za muziku i već u ranom detinjstvu pokazivao je sklonost ka pevanju.

  • Svoj prvi album pod nazivom “Bez tebe” objavio je 2003. godine, što je bio početak njegove uspešne muzičke karijere. Album je dobio pozitivne kritike, a pesme poput “Ti si ta” i “Zelene oči” postale su hitovi koji su obeležili početak njegove popularnosti. Nikola je svojim neodoljivim šarmom i izuzetnim vokalnim sposobnostima osvojio srca mnogih fanova širom Balkana. Njegov prepoznatljiv glas i emotivni nastupi na koncertima doneli su mu veliku popularnost i afirmisali ga kao jednog od najtalentovanijih pevača svoje generacije.

Tokom godina, Nikola je izdao niz albuma i singlova koji su postali veliki hitovi, uključujući pesme poput “Jednom kad se zaljubiš”, “Idu nam dani”, “Pola dva”, i mnoge druge. Njegova muzika kombinuje elemente popa i folk muzike, što je doprinelo širokoj popularnosti među različitim generacijama slušalaca.

Pored uspešne muzičke karijere, Nikola je poznat i po svom humanitarnom radu. Aktivno učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama i događajima, koristeći svoj uticaj kako bi pomogao onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nikola Rokvić je, pored svega, posvećeni suprug i otac. Sa svojom suprugom Bojanom i njihovo dvoje djece, živi srećan i ispunjen život, pronalazeći balans između porodičnih obaveza i profesionalnih poduhvata.

Njegova muzika i dalje inspiriše i dotiče srca mnogih ljudi, a Nikola nastavlja da radi na stvaranju nove muzike koja će i dalje ostavljati trag u muzičkoj industriji.