Pop pjevač Zdravko Čolić i u svom sedmom desetljeću života nastavlja oduševljavati i zabavljati na vrhunskoj razini, nadmašujući očekivanja osobe njegovih godina i iskustva, što ga čini jednom od najutjecajnijih osoba u glazbenoj industriji.

U doba društvenih medija javlja se značajan problem jer ljudi ne samo da vole i pomno prate svoje omiljene slavne osobe, već i opsesivno istražuju svaki aspekt njihovih života.

Sadržaj se nastavlja nakon prikazaČola je jasno dao do znanja da mu neželjena pažnja ne treba te da mu je glavni cilj zabaviti svoje obožavatelje.
Mnogi su bili šokirani kada je u javnost osvanula fotografija njegove supruge, snimljena dok šeta ulicom i ne pokušava izgledati glamurozno. Na fotografiji ispod možete ga vidjeti u potpuno prirodnom i skromnom stanju:Supruga Zdraveka Čolice skromna je i vodi privatan život koji nikada neće otkriti vezu sa zvijezdom. Ipak, neki smatraju da bi trebala imati atraktivniji izgled koji bi pristajao njezinom statusu supruge poznate zvijezde.