– U nastavku našeg današnjega članka, donosimo vam jednu jako zanimljivu priču a koja je povezana sa muško-ženskim odnosima. Jednostavno, kada nešto nije u redu, to se jednostavno osjeti, a ako ostanete sa nama do kraja shvatićete kada vas partner više ne voli….

U brakovima se strast često gubi, a odnos između partnera postaje hladniji. Ruska psihologinja Ana Kirjanova napisala je nekoliko knjiga o odnosima između muškaraca i žena. U svom radu istražuje neke od glavnih uzroka nesretnih veza među parovima.

Psiholozi tvrde da postoje neki znakovi da vas vaš muškarac više ne voli onoliko koliko vas je nekad volio. Ne voli te ako te: ne zagrli, ne razgovara s tobom o sitnicama, ne nazove te tijekom radnog dana da vidi kako si… Ne voli te ako: Ne možeš računati na njegovu pomoć. Kad se o njemu moraš brinuti kao o djetetu od pet godina umjesto o čovjeku od četrdeset pet godina. Ne voli te: kad ti se smije. Tvoj trud i rad kad te ne primjećuje. Kad vam kaže da puno jedete ili da ne može jesti vašu hranu jer nije ono na što je navikao.

Kad se stalno miješa u ono što radiš, podmeće mu odluke, kad ti govori da pričaš gluposti, da ne misliš svojom glavom, da si glupa ako tako misliš, onda te ne voli. .. Ne voli te kad ti kaže: Ti si kriva. Ne voli te kad se ne slaže s bilo čime što radiš ili govoriš. On te ne voli jer je svako “volim te” ono što moliš od njega. Ako te muž ne voli, s vremenom ćeš postati ružna, sk Bonus tekst: Žena koja je bila u vezi sa svojim partnerom 15 godina otkrila je neke znakove da možda varate i nju. Bilo da se odjednom bolje odijevate, češće idete u teretanu ili držite telefon podalje od ruku i pogleda, postoji 10 znakova da vas partner “definitivno” vara.

Supruga i majka morala je angažirati privatnog detektiva kako bi njezina supruga, oca njezina djeteta, napokon uhvatila u ljubavnoj vezi nakon što je on to u više navrata negirao. Napomenula je da je “tolerirala” promjenu u ponašanju svog supruga i da bi povjerovala u “mnoge, mnoge isprike” koje joj je dao, ali duboko u sebi znala je da nešto nije u redu. Nakon što je mukotrpno i bezuspješno pokušavala izvući istinu od supruga, naposljetku je angažirala privatnog istražitelja, koji je na nekim snimkama videonadzora pronašao dokaze o njegovoj nevjeri.

Objašnjava da je angažiranje istražitelja bilo njezino zadnje utočište, koje joj je u konačnici pomoglo da povrati moć, odvoji se od supruga i oslobodi stresa koji je proživljavala zbog partnerovih tajni i sve većeg neprijateljstva. Nabrajala je jedan po jedan te znakove, a kasnije, kada je razmislila o cijeloj situaciji, shvatila je da su to doista znakovi prevare njezina supruga. 1. Počinju redovito ići u teretanu 2. Njihovo donje rublje odjednom izgleda novo i kvalitetnije 3. Njihova cijela vanjština je u “remontu”

4. Njihove navike korištenja mobitela se mijenjaju. Tako stalno koriste razne aplikacije za komunikaciju i društveno umrežavanje, telefon je praktički nevidljiv, funkcija “posljednji put viđen online” je isključena, a šifra je velika tajna 5. Hrkanje iznenada prestaje 6. Počinju se isključivati ​​iz vaših grupnih aktivnosti, izbjegavati vaše zajedničke prijatelje, a njihove se “poslovne aktivnosti” povećavaju. 7. Ne javljaju se na telefon kad su vani 8. Vraćaju se kući mirišući na parfem. 9. Ne žele da ih dirate, dirate ili imaju seks s vama 10. Više ne pokazuju interes za vaš život niti dijele svoj s vama