– Za danas jedna tema, koja je povezana sa stranom estradom, a tiče se brakova u kojima je razlika u godinama preočita. Slijedi istinita priča o muškarcu kojeg su tek nedavno raskrinkali…..

U iskrenom otkriću, pjevačica Fajerose podijelila je uvide u svoju prijašnju ljubavnu vezu s poznatim pjevačem i tekstopiscem Billyjem Rayem Cyrusom, bacajući svjetlo na postojanje njegovih “strogih smjernica” tijekom njihovog zajedničkog vremena. Tijekom intervjua za Page Six u nedjelju, 36-godišnja pjevačica otkrila je da ju je hitmejker tijekom njihovog braka stalno izlagao verbalnom zlostavljanju i stvorio okruženje u njihovom domu u Tennesseeju u kojem se osjećala zarobljeno i zatvoreno.

Tijekom njihove dvogodišnje veze i sedmomjesečnog braka, australska pjevačica također je optužila Cyrus da je “okrutna osoba” i pružila konkretne primjere navodnog obiteljskog nasilja. Nakon njegove tvrdnje da je bila izložena fizičkom, emocionalnom i verbalnom zlostavljanju, ona je opovrgla te navode i optužila ga da ju je izolirao od voljenih i pokušao uspostaviti kontrolu nad njom. “Imao je niz strogih smjernica”, pojasnila je.

“Moj pristup prijevozu bio je ograničen i bilo mi je dopušteno samo posjetiti obližnjeg kiropraktičara i upustiti se u mjesečni termin za nokte. Osim toga, ustvrdila je da je njezinim bližnjima i poznanicima zabranjen dolazak u njezino prebivalište. Što se tiče slanja poruka, Fajerouz je morala dobiti od njega dopuštenje prije nego što ih je pročitala naglas, bilo da se radilo o pisanoj poruci ili e-mailu.

Cyrus je žestoko opovrgao “zapanjujuće” optužbe za zlostavljanje protiv njega u sudskim dokumentima predanim u Tennesseeju prošli tjedan, nadalje tvrdeći u njihovoj vrlo spornoj brakorazvodnoj parnici da je njegova bivša supruga tražila njegova financijska sredstva i izložila ga maltretiranju. Nadalje, opovrgnuo je tvrdnju da ju je “napustio” 23. svibnja, na isti dan kada je podnio zahtjev za razvod i slučajno, na dan kada je bila zakazana njezina dvostruka mastektomija.

Na dan kada je trebala biti podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji, izjavila je da ju je on prisilio da napusti njihovu rezidenciju u Tennesseeju. Nakon što je nedavno dobila dijagnozu mutacije gena BRCA1, rekla je da je sada suočena s povećanim rizikom od razvoja raka dojke. Unatoč naporima, nije se uspjela podvrgnuti operaciji. “Bilo je apsolutno brutalno kada je Billy donio odluku da prekine našu vezu”, rekla je. “Nikada ne bih nanio takvu okrutnost drugoj osobi.” Nakon toga, bivši su se partneri zapleli u duboko oštar pravni spor, koji je opisala kao “mučan i bolan”.

Poznata glazbenica Miley Cyrus kći je Billyja Raya Cyrusa, koji je prethodno bio u braku s Tish Cyrus gotovo tri desetljeća. Povod za njihovo razdvajanje bila je veza Billyja Raya s Fajerouz, koju je upoznao kad je ona bila u ranim dvadesetima, dok je on već bio u pedesetima. Desetljeće kasnije službeno su postali par, što je dovelo do odluke Billyja Raya da prekine svoj brak.