Veliki je broj domaćih izvođača koji su protraćili svoju kaijeru. Iz dosta razloga su imali šansu za velikim uspjehom, ali splet okolnosti im nije dao da uspiju.

Tijekom svog postojanja, naša je emisija bila uključena u strastvene rasprave oko raznih tema, uključujući prihode, luksuzne posjede i pretjerane naknade, ali je primjetan nedostatak rasprava usmjerenih na one pojedince koji se nalaze na najnižim stupnjevima društvene ljestvice.

O tome da je pjevačica koja je proizašla iz “jata” Grand produkcije bila najsiromašnija tema je spekulacija prethodnih desetljeća. Naš razgovor vrti se oko Anice Milenković, renomirane pjevačice koja je prikupila veliki broj obožavatelja u Srbiji. Nakon intervjua u kojem je iskreno priznala da se oslanjala na socijalnu pomoć i proživljavala razdoblja teškog osiromašenja, prozvana je “najsiromašnijom”, evocirajući uspomene na vrijeme kada joj je čak i osnovni kruh bio nedostižan.

Nakon preseljenja u Sjedinjene Države, izgradila je uspješnu karijeru i sada živi u mjestu koje nudi viši životni standard od prosjeka. Vrijedi spomenuti da je poznata folk pjevačica iz 90-ih Anica Milenković u samo šest mjeseci uspjela skinuti impresivnih 52 kilograma. Milenković je s 13 godina osvojila publiku hitom “Na lancu s imenom tvojim”, a kasnije u karijeri hrabro je odlučila da se preseli u Ameriku, gdje se značajno udebljala, dostigavši ​​115 kilograma.

U prvoj trudnoći Anica se udebljala kao rezultat blažeg pristupa prehrambenim navikama i režimu vježbanja. Prije toga je marljivo trenirala i pozorno pratila svoju konzumaciju hrane kako bi izbjegla debljanje. Nakon što je prije 12 godina rodila kćer Barbaru, Anica se učinkovito riješila viška kilograma. Ipak, uslijedila je još jedna trudnoća, a Anica je ponovno trijumfirala na svom putu mršavljenja.

  • Nažalost, Aničin sin Filip rođen je s oštećenjem sluha te mu je s nepunu godinu dana bio potreban kirurški implantat. Ogromna napetost i emocionalna previranja izazvana ovim iskušenjem rezultirali su Aničinom nepredviđenom trudnoćom. Nakon što se Filip oporavio i vratio mu sposobnost da čuje i govori, pjevačica se fokusirala na vlastitu dobrobit. Nevjerojatno, u roku od samo šest mjeseci uspjela je potpuno transformirati svoj život i vratiti svoj mladenački sjaj. Međutim, moja vlastita nastojanja da se pozabavim svojim problemima težine pokazala su se obeshrabrujućim dok sam eksperimentirala s raznim lijekovima i tražila liječničko vodstvo.

Godine 2018. blizak prijatelj predložio mi je da potražim smjernice od Klaudije Addemi, nutricionistice i stručnjakinje za fitness. Budući da nije bilo drugih mogućnosti za razmatranje, odlučio sam je isprobati. Nisam ni znao da ova odluka ne samo da će promijeniti moj fizički izgled, već će i revolucionirati cijeli moj život. Slijedeći Addemijev personalizirani plan prehrane, uspješno sam smršavio značajnu količinu težine, pavši sa 115 funti na 63 funte u razdoblju od lipnja do prosinca. Iako sam već ponosan na svoje uspjehe, krajnji cilj mi je doći do težine od 58 kilograma i aktivno stremim ka tom cilju“, objašnjava Milenković.

Preuzevši odgovornost da me upozna s točnim nutritivnim potrebama mog organizma, preuzela je zadatak osmisliti plan obroka koji ispunjava te zahtjeve, oslobodivši me tereta planiranja obroka. Tijekom prva dva mjeseca strogo je zabranila bilo kakav fizički napor, a kao razlog tog ograničenja navela je moju težinu. Foklerka je na početku nailazila na prepreke i razmišljala o odustajanju od potrage, kako je iskreno priznala.

Početni tjedan mi nije predstavljao nikakav problem, unatoč mojoj nužnoj potrebi za kruhom i slatkišima. Najteže razdoblje mog novog režima dogodilo se unutar prva tri dana. Iako je iskušenje da odustanem od svojih napora bilo veliko, Claudijino nepokolebljivo ohrabrivanje tjeralo me naprijed. Nakon ta prva tri dana, primijetio sam značajno poboljšanje svog cjelokupnog zdravlja, jer su nadutost i glavobolje postale stvar prošlosti. Pomisao da odustanem nije mi ni pala na pamet. Danas, kad gledam svoj odraz, vidim blistavu ženu koja oduzima dah, koja u meni ulijeva nepokolebljivu odlučnost da održim ovu uzdižuću metamorfozu.