– Za sve one koji su iz Srbije, uvijek je zanimljivo da se čuje neka raritetna priča o potomcima Slobodana Miloševića. Sin je i dalje u Rusiji, a kćerka se još prije mnogo godina doselila u Crnu Goru. Slijedi i jedna priča iz njenog ljubavnoga života. 

Ivan Gavrilović, hvaljeni turbo-folk umjetnik devedesetih, otvoreno je progovorio o svojoj jednogodišnjoj vezi s Marijom Milošević, kćeri bivšeg predsjednika Slobodana Miloševića, iznoseći zamršene detalje njihove romanse. Više je puta naglašavao značaj duboke i neizmjerne ljubavi, što ga je naposljetku navelo na odluku da otkrije svaki detalj koji je okružuje. U noćnom klubu ‘Košava’ pažnju mi ​​je privukla izrazito atraktivna djevojka crne kose i svijetle puti. Bez da smo se uopće predstavili, zatekli smo se kako se grlimo i dijelimo strastvene poljupce.

Noć koju smo proveli zajedno bila je zaista čarobna. Kad je svanulo, otkrio sam posjetnicu koju je ostavila. Na moje iznenađenje, pripadala je Mariji Milošević. Bez oklijevanja sam kontaktirao producenticu, koja je izrazila negodovanje i odlučila je ne pozvati je. Unatoč početnoj strepnji zbog Mariinih utjecajnih roditelja, razvio je naklonost prema njoj, samo da bi shvatio da su njegovi strahovi neutemeljeni. U razdoblju autoritarne vladavine prijetnja iznenadnog nestanka nadvila se nad svima. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, moja naklonost prema Mariji je rasla.

Dosljedno je pokazivala iskrenost prema meni, čak mi je priznala nezadovoljstvo Slobom i Mirom kao roditeljima. Unatoč budnom nadzoru osiguranja, Marija se uspjela neopaženo izvući iz kuće. U tim trenucima strpljivo bih je čekao u autu, osiguravajući da se zajedno vratimo kući. Moji prijatelji nisu znali njezin pravi identitet, bojeći se da će se suočiti s teškim posljedicama ako se otkrije njezina tajna. U pokušaju da ublaži moju zabrinutost, Marija me umirila, rekavši:

“Nemoj se uzrujavati, maskirat ću se perikom da ne bi bila otkrivena. Mary je jednom pokazala svoju moć, iako je to učinjeno na relativno bezopasan način. “U zamjenu za 8.000 maraka osigurao sam štand, a Marija je izrazila želju za mojim prisustvom te večeri. Predložila je iznos od 10.000 maraka kako bi me odgovorila od nastupa. Pretpostavljala sam da namjerava biti domaćin skupa i kompenzirati No, kad smo stigli na navodnu zabavu, ispostavilo se da smo bili samo ona, zaštitar i ja To je bila jedina prilika da sam od nje primio novac”, priznao je Gavrilović za “Informer”.

BONUS PRIČA:

Goran Višnjić, poznati hrvatski glumac, postigao je zapažen uspjeh u Hollywoodu, debitirajući u mnoštvu američkih filmova i televizijskih serija. Unatoč tome, njegovi osobni odnosi na kraju su bacili sjenu na njegovu slavnu karijeru, što je rezultiralo opsežnom pokrivenošću medija. Godine 1999. Goran je stupio u brak s Evom Vrdoljak, inače kćerkom poznatog hrvatskog filmaša Antuna Vrdoljaka. Trenutno žive zajedno u stranoj zemlji. Nakon što je u ljeto 2007. otkriveno da je Goran Višnjić dobio dijete s bivšom školskom prijateljicom s kojom je hodao u lipnju 2006. tijekom odmora u rodnom Šibeniku, glumac je prvo opovrgnuo sve optužbe.

Osim toga, govorio je o svom nedostatku želje da izda svoju suprugu i izrazio kajanje zbog nanošenja boli osobi koju najviše cijeni. Mirela Rupić ustvrdila je da je Goran biološki otac njezine novorođene kćeri kojoj je dala ime Lana Lourdes. Ipak, Goran je vrlo brzo priznao svoju ljubavnu vezu s Mirelom te je za Story.hr otkrio sve detalje. Goran, koji je nedavno iz Amerike stigao u Šibenik, odlučio je slobodno vrijeme provesti s prijateljima u gradu. Upravo u tom izlasku neočekivano je susreo Mirelu Rupić koju nije vidio od njihovih osnovnoškolskih dana. U Americi je Goran često osjećao usamljenost zbog nedostatka društvenih okupljanja u svom užurbanom poslovnom životu.

Možda je zbog iscrpljenosti izazvane vremenskom razlikom te večeri bio pod jakim utjecajem alkohola. Iako nisam osobito ponosan na svoje postupke, u potpunosti sam spreman prihvatiti sve posljedice koje mogu nastati. No, kad smo kod konkretnih stvari, moram priznati da se uopće ne sjećam. Sve što mogu reći jest da se u normalnim okolnostima nikad ne bih tako ponašao. Važno je napomenuti da Mirelu Rupić ne smatram privlačnom ženom”, izjavio je tada Višnjić prije nego što je iznio neke uvide u početnu fazu sukoba između svoje supruge i ljubavnice.

Nakon što ga je Mirela nazvala, otkrio je postojanje Lane Lourdes, za koju se saznalo da je u petom mjesecu trudnoće s njegovim djetetom. U početku mi je često upućivala prijeteće telefonske pozive. Obavijestio sam Ivanu o optužbama i ostavio joj govornu poštu s prijetnjama Mirele Rupić da će mi uništiti brak i tražio isplatu ili dvjesto tisuća eura ili dva milijuna eura za njezinu šutnju. Ivani sam osobno prenio događaje i ona je poslušala poruku Mirele Rupić prije nego što joj se javila. Kad je čula da je njezin brak izgrađen na čvrstim temeljima, Ivana se sukobila s Mirelom i raskinula vezu znajući da je nitko ne može uništiti.