– Milan Borjan, nekadašnji golman Crvene Zvezde,. jako puno puta je bio na udaru navijača Partizana i to zbog svoje supruge. Jednostavno, ona je uvijek plijenila pažnju sa svojim izgledom, tako da i ne čudi da su ga uvijek zezali za njegovu surpugu.

Nakon što je u 85. godini života preminula Milanova baka Štefica Borjan, Snežana Borjan, supruga Zvezdinog vratara, oglasila se na društvenim mrežama.

U Hrvatskoj je uputila iskrenu molbu medijima, pozivajući ih da poštuju i priznaju delikatne okolnosti s kojima se njezina obitelj trenutno suočava.

Sneža moli da hrvatski mediji poštuju obiteljsku potrebu za privatnošću jer tuguju zbog gubitka voljene bake Štefice, koja je bila ne samo majka, već i baka i prabaka. To je jednostavna molba za ljudsku pristojnost i novinarski integritet.

U mjestu Kričke pokraj Drniša, južno od Knina, u 85. godini života preminula je Štefica Borjan. Nakon pobjede Hrvatske nad Kanadom od 4:0 na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, Štefica Borjan, čiji je unuk Milan reprezentativac, podijelila je svoja razmišljanja s lokalnim medijima. Također je izrazila negodovanje prema Republici Srpskoj Krajini, srpskoj prisutnosti u Dalmaciji.

“Zašto se ne bih ljutio? Trebao je postići barem neki uspjeh u Kanadi. Neka primi četiri gola, što mu ja mogu? Jesam li ja kriv?” Milanova baka upitala je hrvatske novinare prije nego što je nastavila: “Nije rekao ništa neobično, samo da je rođen u Kninu. A voli, kako se to kaže… Krajina, Krajina ga je pojela. Odmah sam se razbjesnila zašto Odgajajte Krajinu? Baka vam je Hrvatica, a otac pola Srbin, nema neprijateljstva u obitelji, nitko ni prema kome ne gaji mržnju i prezir”, rekla je tada Borjanova.

BONUS VIJEST:

Voditeljica Dušica Jakovljević je nakon gostovanja u Zadrugi prešla na televiziju Saše Mirkovića. Međutim, njezino vrijeme u Hajpu naglo je prekinuto nakon samo pet mjeseci zbog neispunjavanja uvjeta ugovora. Saša Mirković, sad kipti od bijesa, oglasio se na svom Instagram profilu i izrazio negodovanje.

Mirković je izrazio frustraciju brkanjem pojmova neplaćeni godišnji odmor i neplaćeni dopust, usporedivši to s time da netko zabunom miješa psihoaktivne tvari, a da ne zna koje je uzeo u različito doba dana. Mirković smatra da je daljnje objašnjenje nepotrebno, jer bi bilo neugodno svjedočiti, čitati ili slušati. Kako bismo spriječili nepotrebna raspitivanja o Dušici, želim pojasniti da je ona dobila otkaz na ugovoru o radu prije otprilike 7,8 dana, te radije ne želim iznositi nikakve daljnje detalje ili komentare o tome.

Prema ranijim izvješćima lokalnih medija, Dušica je navodno dobila prethodnu obavijest prije otkaza, a službena presuda o otkazu donesena je 18. travnja. Tom prilikom voditeljica je izdala kratku izjavu, priznajući istinitost svog odlaska iz Hajpa.

Dušica je jasno dala do znanja da je raskid itekako stvarnost. Razlog tome bila je nesuglasica u njihovom poslovanju. Odlučila je napraviti mjesec dana pauze od televizije kako bi se posvetila svojoj kćeri i brendu koji pokreće. Unatoč razdvojenosti, među njima nije bilo neprijateljstva; zapravo, njihov posljednji susret bio je prilično ugodan. Na kraju, Dušica je shvatila da sebe više ne vidi u toj situaciji i odlučila je da više ne elaborira tu stvar.

Iznenađujućim spletom događaja, Dušica Jakovljević, voditeljica Televizije Pink, u studenom prošle godine najavila je povlačenje s mreže, zaintrigirala je sve jer je ubrzo nakon dugogodišnje suradnje otkrila motive za ovu odluku.

  • Brzo se proširilo otkriće da je sklopila savez s Hajpom, što je rezultiralo širokim medijskim izvještavanjem o njezinom odlasku iz projekta. Dotični vlasnik televizije Saša Mirković otvoreno je novinarima izjavio da je Dušica otkaz dobila zbog neispunjavanja uvjeta iz ugovora. Doista, istina je. Dušica više nije vezana uz Hajp televiziju”, potvrdio je Mirković, otkrivši potom razloge odluke o raskidu ugovora s voditeljicom.

Naglasio je da Dušica nije ispunila svoje ugovorne obveze, zbog čega smo odlučili prekinuti suradnju s njom.