– Za danas se malo bavimo sa Ana Bekutom, srpskom pjevačicom, koja od kako je došla u Zveude Granda počela je malo da kupi trikove od mlađih članova žirija. Prije svega tu mislimo na Jelenu Karleušu, koja je veliki uticaj na nju….

Ana Bekuta je kroz svoju dugogodišnju karijeru osvajala svojim besprijekornim stilom i izgledom. Tijekom četiri desetljeća pod svjetlima reflektora postalo je očito da su njezini modni odabiri dosljedno hvalevrijedni. Iako su se povremeni manji modni nezgode možda događale, Anina publika uvijek se divila njezinoj staloženosti i gracioznosti s kojom se nosila u svakoj odjeći. Jasno je da Ana Bekuta ima predan tim stručnjaka, uključujući stiliste i dizajnere, koji su marljivo radili kako bi njezin stajling bio besprijekoran iu skladu s aktualnim modnim trendovima. Konstantno pozitivna mišljenja modnih stručnjaka o njezinim modnim odabirima ukazuju na uspješnu suradnju u postizanju visokog standarda estetske izvrsnosti. Posjedovanje takvog tima omogućuje poznatim osobama poput Ane da se izraze svojim izgledom i ostave trajan dojam na javnost.

  • Uz njihovu pomoć, Ana je vjerojatno postigla skladan i sofisticiran izgled koji naglašava njezinu prisutnost na pozornici. Ovaj profesionalni pristup ne samo da umanjuje modne pogreške, već također doprinosi ukupnom utjecaju koji ima na svoju publiku. Čini se da je Ana u posljednje vrijeme preuzela odgovornost odabira vlastite odjeće, a ta je odluka izazvala razne reakcije i kritike kako obožavatelja tako i publike. U prošlosti, dok je bila pjevačica, Ana je višak kilograma prikrivala širokim haljinama i tunikama.

Međutim, nakon što je kroz specijaliziranu dijetu uspjela skinuti značajnu količinu kilograma i gotovo povratiti prijašnju figuru, sada bez straha prihvaća odvažnije modne odabire. Naime, Ana je uhvaćena u živahnim hlačama uparenim s pripadajućim sakoom, odjevnom kombinacijom koja je unatoč atraktivnom izgledu izazvala skepsu u pogledu prikladnosti za njezine godine.

Mnogi su pojedinci postavljali pitanja o prikladnosti Anine odjeće, posebno njezinih sjajnih hlača i odgovarajuće jakne, s obzirom na njezinu dob, unatoč privlačnom izgledu. Iako se općenito slaže da je Ana uvijek pokazivala dobar ukus, preporučuje se da razmisli o traženju savjeta od modnog profesionalca kako bi poboljšala svoje odabire odjeće i ostavila još bolji dojam. Kroz pet desetljeća Ana Bekuta ostala je vrlo prepoznatljiva pjevačica domaće glazbene scene, a njezina je karijera medijski pomno praćena od njezinih početaka do danas. Tijekom svoje karijere, pjevačica je dosljedno bila iskrena o raznim aspektima svog života, uključujući svoju odluku da promijeni svoje pravo ime 1985. iz profesionalnih razloga.

Odlukom koja je odudarala od imena navedenog u njezinoj osobnoj iskaznici, odlučila se za umjetničko ime Ana Bekuta, koje je kasnije i nosila, iako joj je pravo ime Nadežda Polić. Pseudonim joj je nastao nakon što je postala članica grupe “Anabe”, što je dokumentirano u spisu. Čak i nakon 32 godine, još uvijek to ne doživljavam kao kontroverzu. Zapravo, vjerujem da je to bila nužnost. Tada su na pop glazbenoj sceni postojale još najmanje četiri umjetnice s imenom Nada.

Moj tadašnji kompozitor Predrag Vuković Vukas savjetovao mi je da promijenim ime. Predložio mi je promjenu imena i prezimena i ja sam pristala. Kad sada gledam unatrag, shvaćam da sam mogla imati uspješnu karijeru kao Nada Polić, ali vjerujem da mi je utjecaj Ane Bekute pomogao da steknem veću afirmaciju. Ovo je otkriće Ana ispričala u intervjuu prije pet godina.