Jedan od najpoznatijih TV show programa je “Brak na neviđeno”, te vjerujemo da ste pogledali barem jedan video ili isječak iz ovog zanimljivog programa.

Mlada sudionica televizijskog showa “Brak na neviđeni” Gordana Anđelković izazvala je veliku pometnju pred kamerama, što je rezultiralo dramatičnim incidentom koji se i dan danas prepričava.

Nakon što je otkrila identitet mladoženje kojeg su joj odabrali, obuzeo ju je bijes, zbog čega je izgubila kontrolu i prkosno raskinula ugovor pred cijelom publikom.

Nakon što se raspitao o mladoženjinom porijeklu, Miloj Jovanović je otkrio da je on porijeklom iz Medveđe. Međutim, žena je prezirno odmahnula rukom i oprostila se s njim jednostavnim “ćao”.

Ispričavam se ako ovo djeluje kao uvredljivo, ali moram reći da ti nisi osoba koja me privlači. To je jednostavno stvar osobnih preferencija. Osim toga, tvoje porijeklo nije iz Beograda i tvoj stil se ne slažu s mojim ukusom”, obratila se mladoženji prije nego što je pozornost preusmjerila na voditelja i povisila glas:

Gordana je, puna bijesa, svoje riječi uputila voditelju emisije “Brak na neviđeno”, ispitujući što majka misli kad vidi i nju i njega. Izrazila je svoje razočaranje izborom svoje majke, sugerirajući da bi bacanje graha rezultiralo boljim ishodom. Gordana je čak otišla toliko daleko da je svojoj majci predložila da ode s njim na piće. U svojoj frustraciji, sumnjala je u zdrav razum svoje majke, koristeći oštar jezik da izrazi svoje emocije.

Domaćin je izrazio čuđenje i upitao: “Što bi uopće moglo biti s njim?

“Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l’ vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli seljaka iz Medveđe”, bila je besna mlada.

“Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji!”, vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

BONUS TEKST

  • Apiterapija, ključna komponenta prirodne medicine, obuhvaća korištenje pčelinjih proizvoda za liječenje specifičnih zdravstvenih stanja, kao i njihovo uključivanje u svakodnevnu prehranu za promicanje dobrobiti i prevenciju bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi oralnu konzumaciju i uključuje lokalizirane tretmane, kao što su lokalna uporaba meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje sporo zacjeljuju, otopine propolisa za suzbijanje gljivičnih infekcija na stopalima i herpesa, terapijska primjena pčelinji otrov za reumatske bolesti i uključivanje matične mliječi u kreme protiv starenja, među ostalim primjerima.

Bitno je naglasiti da pčelinjim proizvodima organizam ne može odoljeti, za razliku od sintetičkih proizvoda. Kompleksan sastav i sinergijski učinci pčelinjih proizvoda čine ih neprocjenjivim u očuvanju zdravlja i liječenju raznih bolesti. Popularnost pripravaka koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve je veća zbog njihovog blagotvornog djelovanja na organizam.

Učinkovitost meda kao ljekovite tvari ovisi o kalibru meda i specifičnom biljnom izvoru iz kojeg potječe. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje vrijedna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Štoviše, med služi kao visoko probavljiva hrana koja trenutno nadoknađuje osiromašene razine energije, dok njegova produljena konzumacija pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti i mentalnoj ravnoteži. Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali potencijal u prevenciji razvoja raka. Nadalje, kombinirani utjecaj flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, kada se koriste zajedno s drugim lijekovima, značajno utječe na prevenciju i liječenje tumora.

Dokazano je da redoviti unos meda povećava prisutnost korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalni lijekovi odavno su prepoznali ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja su uvjerljivo pokazala da med služi kao optimalni prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i povišenim razinama kolesterola.

  • Ljekovita svojstva meda su višestruka, jer ne samo da pospješuje apsorpciju i učinkovitost lijekova, već i pročišćava organizam eliminirajući štetne tvari. Njegove terapeutske prednosti proširuju se na liječenje različitih stanja, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, kao i regulaciju lučenja želučane kiseline i detoksikaciju jetre. Med se također koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti kao što su kronični bronhitis, bronhijalna astma, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Nadalje, pomaže kod anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pomaže kod hemoroida.