Suzana Jovanović i Saša Popović ističu se kao jedan od najskladnijih estradnih parova, a pjevačica je nedavno progovorila o njihovoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo.

Naime, Suzana je majka sina Danijela iz prethodnog braka, a unatoč Sašinom i njenom trudu nakon vjenčanja nisu uspjeli začeti dijete.

  • Kao žene, možemo imati određene planove za svoj život, ali ponekad sudbina ima drugačiju ideju. Tijekom našeg odmora u Lignanu, Italija, moji prijatelji i ja uživali smo u danu na plaži. Kupili su grožđe, koje inače volim. Na moje iznenađenje, kad sam ih počela jesti, počelo mi je biti mučno. Bilo je zbunjujuće jer obično nemam problema s grožđem; Čak sam pomislio da bi to mogao biti čir na želucu. Zabrinut, odlučio sam po povratku posjetiti liječnika na pregled želuca. Kad je pregled počeo, liječnik se počeo smijati, ostavljajući me zbunjenom što se događa. Na moje zaprepaštenje, obavijestila me da će se točkica koju je vidjela na kraju razviti u bebu. Trebao je trenutak da shvatim – bila sam trudna. Kad sam tu vijest podijelio sa Saletom, njegova je radost bila opipljiva. Skočio je sa sofe na fotelju obasipajući me poljupcima i zagrljajima. Toliko smo dugo čekali ovaj trenutak da kada se konačno dogodio, bili smo izvan sebe od sreće i nismo znali kako da je obuzdamo. Bilo je to ostvarenje sna. Pjevačica je otkrila i koliko brine kako će njen sin reagovati na mlađu sestru Aleksandru.

– To je bio moj najveći strah. Kad se Aleksandra rodila, Danijel je već imao jedanaest godina i bojali smo se da će biti zasjenjen i zanemaren. Ali budući da je djevojka, bez muke plijeni svačiju pažnju. Svi je obožavamo, stalno se borimo za njezinu naklonost i to je zaista divno – objasnila je Suzana.

BONUS TEKST

Saša Popović, poznat i kao Aleksandar Popović, renomirani je srpski glazbenik koji ima prestižne uloge suvlasnika i direktora Grand Produkcije, ugledne diskografske kuće sa sjedištem u Srbiji.

  • Godine 1976. pod vodstvom Popovića dolazi do osnivanja glazbenog ansambla Lira Show, specijaliziranog za narodnu glazbu. Uključivanje Lepe Brene kao pjevačice potaknulo je promjenu imena u Slatka greha 1982. Nakon raspada Slatke grehe, Popović se, uz menadžera Raka Đokića, otisnuo u sferu diskografije i produkcije pod etiketom ZAM, privlačeći renomirane folk pjevače u snimaju svoje albume. Nakon smrti Rake Đokića, njegov brat je postao suvlasnik ZAM-a, što je dovelo do razlaza između Lepe Brene, Saše Popovića i izdavačke kuće. Godine 1998. duo je osnovao vlastitu diskografsku kuću Grand Production. Dana 3. prosinca 1998. godine na televiziji Pink emitirana je prva epizoda Grand Showa, čime je službeno rođena ova cijenjena diskografska kuća.

Saša Popović (68) nedavno je otkrio da mu je baba Vanga predvidjela smrt u 86. godini. Prilikom posjete poznatoj slijepoj proročici u Bugarskoj, u društvu Lepe Brene, bivši direktor “Granda” tražio je uvid u svoju budućnost. Proročanstvo Babe Vange zajamčilo mu je istaknuti položaj u svijetu pop glazbe, gdje će njegovati i voditi zvijezde u usponu. Nadalje, Popoviću je predvidjela dug i ispunjen život koji će kulminirati mirnim prolaskom u snu.

Popovićeva ispovijest razotkriva proces koji stoji iza njegovog stvaranja iznimno popularne grupe Slatki greh i kasnijeg osnivanja vrlo cijenjenog glazbenog natjecanja Zvezde Granda. Iskreno govori o svom putu oporavka od razornog financijskog kolapsa i izražava duboku zahvalnost svojim roditeljima koji su mu dali obilje blagoslova tijekom života.

U godinama formiranja boravio sam u blizini Nikolajevske crkve u Novom Sadu, gdje je moj djed, prota Stevan Popović, služio kao duhovnik. Moj odgoj bio je duboko ukorijenjen u crkvi i njezinoj župnoj kući. Značajno je da je moj djed imao tri brata koji su također bili redovnički poziv, čime je uspostavljena naša obiteljska veza sa svećeništvom. Osim toga, moja majka Branka ostvarila je ulogu predane domaćice, marljivo brinući o meni i mojoj sestri Branki, koja je slučajno bila pet godina starija od mene. Naša je veza bila iznimno bliska. Započinjući svoju ispovijed, Popović dalje otkriva svoje redovito posjećivanje crkvenih službi.