– Sanja Marinković je voditeljica i urednica možda najgledanije emisije na cijelom Balkanu, a to je “Magazin In”. Međutim, sada je uslijedila ljetna pauza, a to je vrijeme da se ona počne javljati sa morskih destinacija. Međutim, za njene fanove jedna nimalo lijepa vijest…

Tema razgovora među korisnicima Instagrama trenutno se vrti oko dobrobiti Sanje Marinković. U doista zadivljujućem otkriću, Sanja Marinković otvoreno dijeli vlastitu bitku s bolešću, pozivajući pojedince da nešto poduzmu prije nego što se nađu u sličnoj nevolji. Vrijedno je napomenuti da je ovo prvi slučaj u kojem je njezino zdravlje prepoznato kao ranjiva točka. Unatoč njezinoj nepokolebljivoj predanosti treninzima od malih nogu, voditeljica je danas zapanjila svoje pratitelje na Instagramu objavom svoje bolesti.

  • Posvećujući nekoliko sati dnevno vježbanju i pridržavajući se pažljivo uravnotežene i zahtjevne prehrane, njezina je predanost očita. Sanja se trenutno nalazi na zasluženom odmoru u Španjolskoj u društvu sestre. Njihova najnovija avantura vodi ih na živahni otok Ibizu. Snimivši samo jedan autoportret, zauvijek je sačuvala blaženi trenutak u svom umu, sliku koja prikazuje zapanjujuću pozadinu i njezinu vlastitu prisutnost u kupaćem kostimu, popraćena njezinim pisanim razmišljanjima u nastavku. Ključno je dati prednost odmoru kada iscrpljenost počne uzimati maha, umjesto čekanja da bolest neizbježno udari. Uzmimo vlastite osobne susrete kao ilustraciju.

Temeljitim uvidom u objavu jasno je vidljivo da je zdravstveno stanje Sanje Marinković ugroženo zbog neutvrđenih okolnosti. Bez otkrivanja dodatnih detalja, govornica je odlučila da nas ne upozna s konkretnim razlogom njezine odsutnosti, bilo da je riječ o fizičkom umoru i bolesti ili psihološkog podrijetla. Bez obzira na temeljni uzrok, očito je da ona upravlja okolnostima s iznimnom pribranošću. Sanjina izuzetna i nepokolebljiva predanost obitelji naširoko je priznata i slavljena.

U najtežim razdobljima s kojima se susrela brat, šogorica, sestra, bivši suprug Aleksandar Uhrin i sin Starhinja pružili su joj nepokolebljivu podršku, odigravši ključnu ulogu u svladavanju tih izazova. Sanja Marinković, renomirana novinarka i televizijska voditeljica iz Srbije, poznata je po svojoj urođenoj sposobnosti da bez napora savlada svaku prepreku, bez obzira na njenu veličinu ili naizgled nemogućnost. Sanja, koja je rođena u Beogradu 2. marta 1974. godine, stekla je priznanje za izuzetan doprinos u vrlo gledanoj emisiji “Magazin In” na televiziji “Pink”. Radeći i kao urednica i voditeljica, pobrala je mnoga priznanja. Sanja je 2011. godine sklopila sretan brak s Aleksandrom Uhrinom, cijenjenim urednikom i redateljem. Par ima zajedničkog sina Strahinju.

Sanjina blistava karijera započela je 1966. godine na Radio-televiziji Srbije, gdje je dala vrijedne priloge u raznim informativnim i zabavnim emisijama. Također, bila je i voditeljica Jutarnjeg programa. Zatim se probila do kanala “YU info”, gdje je znalački osmislila, modificirala i vodila izuzetno popularnu emisiju “Magazin IN”. Potom je krenula na put sa televizijom “Politika”, au maju 2000. godine svoje pravo mesto pronašla je na televiziji “Pink”, gde je i ostala kao voditeljka sopstvene emisije.

Važno je istaknuti da je “Magazin IN” jedna od najgledanijih emisija u cijeloj regiji. Sanja je u svom studiju imala privilegiju voditi intervjue s bezbrojnim renomiranim pojedincima iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i šire. Nadalje, gledatelji je mogu prepoznati i kao obožavateljicu popularnih serija “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”. Cijenjena spisateljica Sanja Marinković objavila je dva prosvjetljujuća književna djela: “Moja tajna: ljubav, tjelovježba, kuhanje” i “Moja mjera sreće”. Ove knjige služe kao praktični priručnici za postizanje zadovoljavajućeg i prosperitetnog života. U svojoj najnovijoj publikaciji Sanja vješto spaja vlastite osobne susrete s pričama svojih sugovornika.

Pokrivajući širok raspon tema kao što su ljubav, sreća, brak i roditeljstvo, ove priče zadiru u različite aspekte života. Sanja Marinković, zajedno sa svojom cijenjenom kolegicom Vesnom Dedić, vodi radionicu “Office” u kojoj iskusni novinari prenose svoja vrijedna saznanja i stručnost stečenu godinama prakse na sljedeću generaciju. Rođena u Beogradu 1974. godine, Sanja se školovala u rodnom gradu, završivši osnovnu školu i gimnaziju do 12. razreda.