– O razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, ispričane su skoro sve priče u posljednjih mjesec dana. Ono što je evidentno da su njihovi i kćerka i sin, jako ljuti na svog oca, što je njihovu majku uporno varao u posljednje tri godine. Marko Bijelić je sada odlučio da napravi još jedan radikalan potez. 


Marko Bijelić se nakon razvoda roditelja suočio s posljedicama i preprekama koje su ga pratile. Kako je Marko Bijelić reagirao na razvod roditelja, zanimalo je medije i javnost. Pojavila su se nagađanja s kojim bi se roditeljem povezao, što je dovelo do pitanja o njegovoj odanosti ocu ili majci.

Otkako je razvod izašao u javnost, u Tonijevom društvu primjetan je izbitak sina Dragane Mirković. Unatoč tome, nastavlja kvalitetno provoditi vrijeme sa svojom majkom i čak je posjećuje u dvorcu. To je mnoge navelo na mišljenje da je Marko Bijelić nakon rastave roditelja odlučio stati uz svoju majku poznatu estradnu umjetnicu. Bez sumnje, vijest o prekidu za Draganu je bila veliki izazov.

Unatoč tim okolnostima, njezina predanost dugoočekivanoj turneji, pothvatu za koji se marljivo pripremala tijekom deset godina, ostaje nepokolebljiva. U nastojanju da ostane pribrana i ispoštuje svoje obveze na pozornici, donijela je odluku sav prihod donirati u dobrotvorne svrhe. Folk pjevačica nalazi se u žalosnoj situaciji, opterećena razvodom, financijskim neuspjesima i zahtjevima svojih nastupa. Ipak, uz neprocjenjivu podršku svojih pristaša, ona uspijeva savladati te prepreke i izaći s novom snagom i jasnoćom.

  • Kao i njegova sestra Manuela, i Marko se drži distancirano od medija. Nemaju interesa za samopredstavljanje i namjerno ograničavaju svoju prisutnost na Instagramu kako bi spriječili nepotrebne spekulacije. Unatoč tome, i dalje se moraju financijski uzdržavati. Marko je nedavno sa svojim pratiteljima podijelio priču o svom poduzetničkom putu. Za razliku od očeve sklonosti iznajmljivanju vrhunskih vozila, Marko Bijelić se nakon razvoda roditelja odlučio upustiti u posao usmjeren na pružanje kombija za duža putovanja ili prijevoz do zračne luke.

Obraćanje pažnje na svaki detalj ključno je za postizanje uspjeha u poslovnom svijetu. Od iznimne je važnosti da se poslovna putovanja i transferi do zračne luke, domaći ili međunarodni, izvrše precizno, sigurno i izvrsno. Ovo su početne napomene Draganine zamjene dok opisuje svoju novu ulogu, a jezgrovit video dočarava srž njegovih obaveza. Pjevačica nije gubila vrijeme na dijeljenje objave, a vidljivo je da je Marko čak i izmijenio svoj natpis na Instagramu, što ukazuje na pomak s njegove glazbe koja mu je dosad bila primarna točka.

Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, svoje je godine formirala u obližnjem Kasidolu. U šesteročlanoj obitelji njezino upoznavanje glazbe bilo je usko vezano uz njezino odrastanje i melodije na harmonici koju je svirao njezin djed Dragutin. Ova obiteljska veza u njoj je zapalila duboku ljubav prema glazbi, što ju je navelo da provodi beskrajne sate uronjena u očaravajuće zvukove.

Dragana je kao mlada zadivila svojim glazbenim sposobnostima, izvevši bez muke svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila sa samo pet godina. Ovo početno izlaganje talenta nagovijestilo je izvanredno glazbeno putovanje koje ju je čekalo. Dok je sudjelovala na lokalnim natjecanjima, njezin je talent zapeo za oko profesionalcima u industriji, izbacivši je u središte pozornosti. Prepoznavši njezin potencijal, cijenjena diskografska kuća Diskos obratila joj se s mogućnošću snimanja albuma.

U suradnji s Novicom Uroševićem, njezin debitantski album pojavio se na tržištu u travnju 1984. i brzo doživio komercijalni uspjeh, prodan u nevjerojatnih 160.000 primjeraka. Kraj te iste godine obilježio je njezin televizijski debi, jer je sudjelovala u “Novogodišnjoj folk paradi” zajedno s desetak najomiljenijih folk pjevača tog doba. Izdavanje njenog drugog studijskog albuma 1985., ponovno u suradnji s Novicom Uroševićem, pokazalo se jednako trijumfalnim, učvrstivši njezin položaj u glazbenoj industriji.