Nakon što su primili stričevu omotnicu, novopečeni bračni par zaprepašteno je otkrio pretjeranu svotu novca ispisanu na čeku. Na njihovo iznenađenje, samo tri mjeseca kasnije, posjetitelj je stigao na njihov prag noseći pismo potpisano A.H.73.2K, od 23. ožujka 2021.

Kako bi se zaštitili od bilo kakvih nepredviđenih komplikacija koje proizlaze iz obilne dobronamjernosti njihovih polaznika, praksa darivanja novčanih priloga novovjenčanim parovima doživjela je porast popularnosti u posljednje vrijeme, ako ne i desetljećima. Nakon završetka bračne ceremonije, mladenci su nastavili s otkrivanjem svojih darova i proučavanjem iskrenih osjećaja upisanih u popratne čestitke.

Među raznim čestitkama, mladoženjina teta i ujak su za njih pripremili divno iznenađenje. U sklopu njihove kartice nalazio se neočekivano velikodušan ček u iznosu od £180, što je otprilike 410 KM. Mlada je bila ispunjena radošću kada je otkrila ovo prekrasno iznenađenje. Međutim, nada i pozitivno razmišljanje para razbijeno je samo tri mjeseca nakon njihova braka kada im je poznanik, koji je tvrdio da je dobrodušan, prišao s nepredviđenom prosidbom.

Mlada je bila zatečena smjelošću zahtjeva ovog pojedinca, koji im je poklonio ček od 16 funti (oko 35 KM) uz uvjet da se sav višak mora vratiti. To je bilo posebno iznenađujuće s obzirom na to da mladenkini ujak i ujna nisu bili u financijskim poteškoćama. Zapravo, pozamašna zarada njihova ujaka premašila je ono što su mladenci isprva očekivali, što ih je navelo na uvjerenje da sve ide glatko.

Izražavajući svoje nezadovoljstvo, mladenka nije ostavila prostora za nejasnoće oko svog negodovanja prema izabranoj partnerici svog brata. Izričito je izjavila da su sve darove vratili, odbivši bilo kakvu njegovu financijsku pomoć. Ta je odluka razbjesnila suprugovu majku, koja je igrom slučaja ujedno i sestra njegova strica. Komentar na koji smo slučajno naišli na Facebooku izrazio je čisto čuđenje, uzvikujući: “Možete li uopće shvatiti tako nešto? Zaista je nevjerojatno kako neki pojedinci pokazuju potpuno odsustvo srama.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.