– Mi se u nastavku našeg današnjega članka, malo vraćamo u 90 godine, kada je pop rok muzika bila broj jedan u cijeloij Regiji. Jedna od pjevačica koja je držala primat u toj industriji je svakako Viktorija, koja je bila povezivana u svoje vrijeme sa jako velikim brojem muškaraca. 

Umjetnica posjeduje trajne klasike koji ostaju vječni favoriti, dok je njezino osobno putovanje obilježeno poteškoćama i nedaćama. Brak je sklopila jednom prilikom, a nažalost bivši suprug Snežane Mišković Viktorije je preminuo zbog neuhranjenosti.

Nakon samo desetak dana veze, odvažno se odlučila zauzeti svoje mjesto pred oltarom. Godine 1982. doživjela je svoj inauguracijski brak, a istini za volju, brzopleto spajanje neizbježno je dovelo do trenutnih komplikacija.

  • Devet godina kasnije dogodio se razvod koji je pjevačica opisala kao potpuni krah njihove veze. Otkrila je da se njezin bivši suprug našao u teškoj situaciji, razapet između obaveza prema ženi, roditeljima i ovisnosti. “Plakala sam i plakala kada sam primila vijest o njegovoj navodnoj smrti, ali on nikada nije odgovorio jer je izbjegavao svoje financijske obveze. Kada je postalo jasno da nema nade za njegov oporavak, odlučili smo se razvesti. To se dogodilo 1993. i od tada smo potpuno izgubili kontakt”, ispričala je Viktorija koja je za njegovu tragičnu sudbinu doznala tek 2011. godine. Njezin bivši suprug pronađen je na vratima, a preminuo je kao beskućnik.

Godinu dana kasnije, pjevačica je ispričala poražavajuću vijest koju su dobili prije nekoliko mjeseci. Obaviješteni su da je pronađen u skladištu i da je tragično završio. Patio je bez dijagnoze, podnoseći surovu stvarnost beskućništva. Njegova smrt nije bila posljedica predoziranja ili konzumiranja alkohola; nego je podlegao gorkoj kombinaciji hladnoće i gladi.

  • Ni u kasnijim godinama Viktorijina sreća u ljubavi nije se popravila. Unatoč tome što je ispunila svoju najveću želju i postala majka, našla se u teškoj borbi za skrbništvo nad kćeri Tarom. Prema Victoriji, njezin bivši partner pokušavao je potkopati njezine kvalitete i sposobnosti.

Nakon koncerta u Skoplju, Victoria je doživjela duboku tragediju jer je doživjela spontani pobačaj i tragično izgubila svoje nerođeno dijete.

Nakon brojnih nesreća, Victoria se odlučila povući iz javnog života i sada živi u osami, daleko od znatiželjnih pogleda.

BONUS VIJEST:

Suzana Jovanović, proslavljena pjevačica, u posebnoj životnoj fazi prošla je duboko burno razdoblje. Prolaznu sreću doživjela je kada je s bivšim suprugom Radetom Zdravkovićem na svijet dočekala sina Danijela. Nažalost, njihova veza je kratko trajala, što je rezultiralo njihovim razdvajanjem. Zbog toga je Danijel donio tešku odluku da prekine sve veze s ocem. Ove okolnosti u konačnici su doprinijele razvoju bolesti Suzane Jovanović.

Nedavno je pjevačica, koja je godinama tajila svoj problem, konačno prekinula šutnju kao gost na predavanju renomiranog ruskog akademika Petra Garjajevima, suvremenog genetičara i doktora molekularne biologije. Predavanje o uticaju kvantne genetike na DNK i isceljivanje pojedinaca održano je u Ruskom domu u Beogradu, prenosi časopis “Svet”.

Daljnjom istragom pokazalo se da je bolest Suzane Jovanović povezana s radom štitne žlijezde. Povodom toga, pjevačica je izjavila sljedeće:

Tijekom svog putovanja, bilo da je riječ o industriji zabave ili suočavanju s osobnim izazovima, sa svime sam se suočavao s vedrim raspoloženjem. Međutim, ta stalna internalizacija na kraju je uzela danak na mojoj štitnjači, što je rezultiralo zdravstvenim problemom. Usprkos tome, uspješno ga kontroliram i liječim lijekovima. Veliko mi je zadovoljstvo izvijestiti da je moje cjelokupno zdravlje sada u pozitivnom stanju.