Sanja Kužet je šarmantna i šarmantna voditeljka, poznata po svom učešću u hvaljenoj emisiji “Zvezde Granda”, stvarajući neobičan nivo uzbuđenja na polju zabave. Zajedno sa uvaženim kolegom Vojom Nedeljkovićem, učesnicima pruža nepokolebljivo ohrabrenje kroz svaku zadivljujuću epizodu.

Nedavno je Shanda Productions objavila uzbudljive vijesti o cijenjenoj voditeljici. Tokom produkcije saznalo se da voditeljica emisije Sanja Kužet rađa bebu i da će ostatak sezone uzeti odmor kako bi se posvetila trudnoći i porodiljskom odsustvu.


Voditeljica Sanja Kužet trenutno čeka treće dijete. Budući da je već u četvrtom mjesecu, neće uspjeti završiti ovu sezonu “Zvezda Granda” i otići će na porodiljsko bolovanje. Tijekom tog vremena, ona će se usredotočiti na strpljivo čekanje dolaska ove radosne prilike.

Izbor zamjene Sanje Kužet vodio se s velikom pažnjom, a velika je vjerojatnost da će umjesto nje biti uvedena plavokosa voditeljica.

Nakon što je primio lijepu vijest, Saša Popović nije gubio vrijeme na razmišljanje o potencijalnim kandidatima za Sanjino mjesto.

Bojana Lazić, koja je sa Sašom već sarađivala u “Grandu” i koja mu je bila zadovoljna, sada je predmet spekulacija o pregovorima za novu ulogu. Iako se detalji drže u tajnosti, pouzdani izvor blizak Popoviću otkrio je da Bojana ima najveće izglede za Sanjinu poziciju.