Poznato je da je Saša Popović dugi niz godina u sretnom braku sa Suzanom Jovanović, ali prije nje je imao jednu veliku ljubav o kojoj pišemo danas.

Biljana Jevtić, nekada slavljena kao uzor ljepote i privlačnosti, postala je predmetom divljenja ni manje ni više nego Saši Popoviću, renomiranom autoritetu u svijetu zabave. Saša Popović i Biljana Jevtić nedavno su javno otkrili svoju ljubavnu vezu. Ne pokolebani od vanjskih faktora, hrabro su prkosili sudbini, a supružnik Suzane Jovanović iskazao je svoju duboku i strastvenu ljubav prema Biljani.

Biljana Jevtić, žena neobične privlačnosti, zarobila je moje srce mnogo prije nego što sam se oženio Suzanom Jovanović. Njezin izvanredan vokalni talent i zadivljujući fizički izgled bili su uistinu zadivljujući. Pogotovo njezina prirodno raskošna grudi uvijek su mi plijenile pažnju”, priznao je Popović. “Putevi su nam se često križali tijekom nastupa, družili smo se, iako naša veza nikada nije prerasla u prijateljstvo. Nažalost, Aca Ilić je uletio i pridobio njenu naklonost, a na kraju postao i njen suprug. Pobijedio me do kraja. Šalim se, naravno, jer ne mogu shvatiti što je ona vidjela u njemu”, duhovito je primijetio Saša.

Unatoč skromnom podrijetlu, Saša Popović i Biljana Jevtić održavaju duboku vezu koja nadilazi materijalna dobra. Aca i Biljana i dalje imaju pozitivan odnos sa Sašom, a na njegovu priču odgovaraju s osmijehom. Biljana je posebno izrazila svoje divljenje Sašinom trajnom privrženošću prema njoj, navodeći da se osjeća privilegiranom što je bila dobitnica njegove ljubavi. Priznala je da su joj i mnogi drugi izrazili ljubav tijekom tog razdoblja, no na kraju je netko drugi zarobio njezino srce. Ipak, Sašina ispovijest na nju je ostavila dubok trag.

Saša Popović i Biljana Jevtić se ljupkih izraza lica prisjećaju prošlosti, pucajući od smijeha jer Aca i Saša, koji će vremenom postati bliski prijatelji, nemaju mjesta za negativnosti. Mnogo je godina prošlo od tih trenutaka. U početnim fazama svog profesionalnog puta imao sam privilegiju da Sašu upoznam na koncertu Lepe Brene i “Slatkog Greha”. Saša je tada oduševljeno uzviknuo: “O, kakva nevjerojatna mlada žena!” I sama pjevačica je komentirala: “Stvarno si nevjerojatna”.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.