– Svi oni koji prate domaće glumište, ne mogu a da nisu zapazili Andriju Miloševića u bar jednoj od njegovih sjajnih uloga. Većina ga zna iz serijala Andrija i Anđelka, ali je on puno poznatiji kod pozorišne publike, koja je u stvari njegova prava i velika ljubav. Kasnije se prebacio na film i TV serije, a danas malo govorimo o njegovom privatnom životu.

Bez sumnje, Andrija Milošević ističe se kao neizmjerno šarmantan i nevjerojatno ljubazan glumac u cijeloj regiji. Bez obzira poznavali njegov rad u kazalištu ili ne, mnogi su ga upoznali kroz iznimno popularnu mini-seriju “Andrija i Anđelka” koja je postigla izniman uspjeh na YouTube platformi. Čistim pogledom na nevjerojatan broj pregleda koje je prikupio svaki pojedinačni isječak nedvojbeno će svakome biti sasvim jasno.

U Srbiji su se mediji opširno bavili ovim dvojcem, hvaleći njihov izvanredan portret ljubavnog para na ekranu. Neki su čak nagađali da je njihova kemija nadišla glumačke okvire, no u stvarnosti njegovo srce već je uzela Aleksandra Tomić, također glumica. Nedavno su se oboje na svojim profilima raspisali o razvodu i njegovoj potrebi da pronađe novo mjesto za život. U početku su svi mislili da je to kraj njihove romantične veze, no srećom, s olakšanjem su otkrili da se to odnosi na njihov odlazak iz kazališta u kojem su započele njihove vrlo uspješne karijere.

Saradnja Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić sa opštinom Čukarica okončana je raskidom partnerstva u plaćanju zakupa bivšeg bioskopa Šumadija, lokacije koja se trenutno pretvara u „Teatar na brdu”.

  • Dame i gospodo, poštovana publika i javnost, sa žaljenjem moramo da prenesemo vest da neće biti produžena saradnja sa opštinom Čukarica. Zbog toga Teatar na Brdu više neće raditi u sadašnjem prostoru. Osjećamo se ponukanim podijeliti s vama izvanredna postignuća koja smo postigli u samo četiri godine predanog rada… Unatoč izazovima koje je nametnula aktualna pandemija koronavirusa, koja je značajno utjecala na naše poslovanje gotovo godinu i pol dana, ostali smo nepokolebljivi u naša predanost vraćanju radosti i sjaja svima koji su krasili naše kazalište. Ova službena objava služi kao dokaz naše nepokolebljive otpornosti i odlučnosti.

Zanosna izvođačica Anđelka Prpić nedavno je debitirala svojom zadivljujućom monodramom “Što me opet snađe” okupivši široku lepezu kolega, ali i svoju majku, sina Jakšu i supruga Marka koji su joj svi došli iskazati podršku. Ipak, jedan se par istaknuo i izazvao značajnu pozornost.

U divnom odijelu boje deve, zadivljujuće je ušao Andrija Milošević u društvu svoje jednako zanosne supruge i kolegice Aleksandre Tomić.

Nedvojbeno, njegova supruga, koja je sinoć bila na premijeri, njegov je najveći zagovornik, a njezina pojava bila je nimalo zapanjujuća, odišući aurom bogatstva i elegancije.

U vječno modernom kompletu koji će sigurno replikovati bezbrojne žene, Aleksandra se samouvjereno pokazala. Besprijekorno pristajala bijela oversized haljina ostavila je promatrače u čudu. Aleks je bez napora demonstrirala svoju sposobnost da odiše elegancijom dok je prihvatila trend predimenzioniranih komada, koji su u posljednje vrijeme postali dragocjena prednost za one koji traže ležerniji i ležerniji stil.

Dodatkom crvenog ruža njezin je izgled uvelike poboljšan, što je potaknulo brojne komplimente na račun njezine novopronađene ljepote.

Bio je tu još jedan par koji je razveselio sve prisutne. Gordan Kičić premijeru je uveličao sa svojom dragom osobom, a pojavili su se ovako.

BONUS VIJEST:

Iznenadna smrt Bojane Janković, bivše voditeljke Pink TV-a, ostavila je u šoku javnost. Brojni pojedinci iz medija, uključujući prijatelje i kolege, izrazili su duboku tugu i nevjericu. Podijeljena su lijepa sjećanja na Bojanu, uz izraze iskrene sućuti njezinoj obitelji.

Jedna od Bojaninih bliskih prijateljica, voditeljica Rada Radenović, za njenu tragičnu smrt saznala je kao i mnogi drugi iz medija. Ova vijest duboko je pogodila Radu, kojoj je trebalo vremena da se pribere prije nego što se javno oprostila od Bojane na svom Instagram profilu. Rada je podijelila posljednje poruke koje su razmijenili kako bi odali počast prijateljstvu.

Završnu komunikaciju Bojane Janković i Rade Radenović objavila je Rada Radenović. U njihovom posljednjem razgovoru vidjelo se da Bojana i Rada imaju planove da se sretnu u skorijoj budućnosti, ali nažalost, čini se da se ti planovi nikada nisu ostvarili.

Radenovići su izrazili uzbuđenje što vas vide, popraćeni emotikonom srca.

Jankovićeva je odgovorila slaganjem, uključujući identičan emotikon, a Rada se pridružila dodavši simbol slomljenog srca pored slova “B”.

Osim toga, voditeljice ne samo da su zajedno kovale profesionalne karijere na televiziji Pink, već su usput gajile i duboko prijateljstvo.

  • Teška srca javljamo vam da je prerano preminula Bojana Janković, koja je tragično izgubila život u 46. godini života. Njeno beživotno tijelo pronađeno je u krugu vlastitog stana.
    Iako službeni uzrok smrti nije utvrđen, prema neslužbenim informacijama Hitna pomoć je Bojaninu smrt proglasila oko 19 sati. Na njenom tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti odmah je obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Beogradu koje je nakon toga odobrilo obdukciju. Nakon toga posmrtni ostaci poznatog voditelja prebačeni su na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.