– Dragana Mirković nema dana a da se ne oglasi ili u medijima ili na društvenim mrežama vezano za svoju trenutnu situaciju. Misli se na ravno na Tonija i na njen razvod braka, a Toni se sa druge strane, kao eventualni krivac do sada nije nikako oglasio. Slijedi i najnovija priča o njima.

  • Proslavljena muzička ikona Dragana Mirković nedavno je dospela u centar interesovanja javnosti zbog svog izbora da raskine 24 godine dug brak sa Tonijem Bijelićem. Uprkos tome što su već tri godine razdvojeni, par je sada odlučio da se službeno razdvoji zajedničkim dogovorom. Toni je napustio zamak koji su nekada dijelili u blizini Beča, dok je Dragana odlučila da ostane tamo sa svojom djecom Manuelom i Markom.

Nakon razvoda, Dragana Mirković je hrabro ogolila dušu i dozvolila javnosti da uvidi u njeno emotivno putovanje. Iako su se ona i njen bivši partner povremeno viđali zajedno u javnosti, pevačica je priznala da se suočila sa izazovnim periodom, posebno u 2022. godini. Najiskrenije je podelila svoju ličnu filozofiju, ističući svoju nepokolebljivu posvećenost iskrenosti, čak i ako to znači razotkrivanje njenih ranjivosti.

– Iako je bilo prijatnih trenutaka, kao i mnogi drugi, godina nije bila baš najpozitivnija. Lično, radije bih ovu godinu ostavio iza sebe i radovao se mnogo boljoj 2022., oslobođenoj svih izazova s ​​kojima smo se suočili. Štoviše, u njenom privatnom životu sve je išlo u najboljem redu, njena djeca su bila izvrsna u učenju i sve je bilo u redu. Otvoreno je priznala da svoju iskrenost vidi kao slabost.

Uprkos brojnim izazovima, odbijam se predati. Iskrenost je osnovna vrijednost koju ću uvijek podržavati. Čvrsto vjerujem da trebam biti prihvaćen i voljen takav kakav jesam, uključujući i moju posvećenost istinoljubivosti. Tokom tog razgovora izrazila je svoj duboki emocionalni bol uzrokovan nepravdom i priznala da je zbog toga često lila suze.

Za mene česte suze nisu neuobičajene. Lažne laži, posebno one najzlonamjernije, dovode do takvog emocionalnog izliva. Neprestano razmišljam koji su moji postupci doveli do takvog nezasluženog tretmana. Neki ovo mogu smatrati detinjastim ili naivnim, ali uprkos svačijem mišljenju i uprkos svim izgledima, ja ostajem nepokolebljiv u svom odbijanju da promenim ono što jesam. Ovakve osjećaje je izrazio pjevač grupe Alo.

Kako Skandal ekskluzivno saznaje, za razvod Dragane Mirković je odgovorna i treća osoba. Ova osoba je muškarac koji održava blisku vezu sa pjevačicom. Međutim, važno je napomenuti da uprkos pretpostavkama, između njih dvoje nema romantičnih veza. Ni Toni Bijelić ni Dragana nemaju veze ni sa kim, a do razvoda nije dovela prevara. Tačnije, do raspada njihovog braka došlo je zbog nesrećne okolnosti da je Dragana ukazala poverenje muškarcu koji je slučajno bio deo njenog užeg kruga.

  • Ne možemo biti sigurni da je Dragana slepo prihvatila nekoga u svoje društvo, a da ga nije dobro proverila ili nije znala njegove prave namere. Kada je ova osoba ušla u njen krug, počela je da joj daje razne detalje o Tonijevoj nevjeri. U jednom trenutku je čak tvrdio da je Toni bio odsutan od kuće devet meseci, što je navelo Draganu da se raspita za razlog. Sa osmehom je objasnio da je tokom tih devet meseci bila zauzeta uspešnim turnejama po Australiji i Americi, kao i pripremama za koncert u Areni. Utješno joj je saznanje da je tokom svih ovih godina bilo stalnih pokušaja da se njihov brak razbije. Razvod za Tonyja nikada nije bio čak ni razmatran, prema pouzdanom izvoru iz Skandala.

Prema izvoru, česta je pojava da parovi imaju nesuglasice i sukobe u braku. U konkretnom slučaju, dotična osoba je navodno pokušala da potkopa Draganu širenjem informacija o Toniju njenim kolegama. Iako se mišljenja o ovoj osobi mogu razlikovati, izvor tvrdi da je sumnja u njen integritet i poštenje neosnovano. Kako navodi Scandal, ostaje im šansa da pomire brak, jer još nisu pokrenuli brakorazvodni postupak.