Iznenađujućim spletom događaja, razvod Harisa i Meline Džinović doznao je početkom godine. Haris je, zatečen nespremnim, ranije iznio svoje osobne pritužbe protiv Meline da svi čuju.

Sada se čini da je Melina odlučila uzvratiti Harisu. Iako je prošlo više od šezdeset dana otkako je javnost obaviještena o razvodu Meline i Harisa Džinovića, mediji su ostali opčinjeni njihovom pričom. Primarni fokus kontinuiranog izvještavanja je Haris, koji koristi svaku priliku da javno okleveta svoju bivšu suprugu.

Nakon dvadeset i dvije godine duge veze modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović donijeli su tešku odluku da svoju vezu privedu kraju. Godine 2014. par je izmijenio zavjete i bili blagoslovljeni s dvoje djece, kćeri po imenu Gina i sina po imenu Khan.

Iznenađujuće otkriće njihove razdvojenosti naišlo je na zaprepaštenje brojnih ljudi, posebice s obzirom na Melinino neprestano divljenje prema svom uskoro bivšem suprugu. Intrigantno je da je otvoreno priznala da je povremeno osjećala napadaje ljubomore tijekom njihovog zajedničkog vremena. U početnim fazama naše veze, bio sam ispunjen dubokim kajanjem zbog svog ponašanja, budući da je pokazivalo osobine koje se obično povezuju s pravim psihopatom.

Tijekom svoje potrage za znanjem, udubio sam se u invazivna ispitivanja, pomno pregledavajući njegov telefon i financijske dokumente i vješto postavljajući izmišljena pitanja koja su njemu bila zabavna. Tijekom cijelog ovog procesa naivno sam se držao ideje da posjedujem nevjerojatnu pamet. U nedavnom razgovoru za naš časopis, Melina je podijelila svoje viđenje problema, rječito izražavajući svoje uvjerenje da takvo ponašanje potkopava vrijednost žena. U potrazi za znanjem, koristio sam invazivne tehnike, pomno pregledavajući njegovu telefonsku i financijsku evidenciju, i mudro postavljajući hipotetske upite koje je on smatrao zabavnim.

Tijekom cijelog ovog pothvata naivno sam se držao ideje da posjedujem neusporedivu inteligenciju. Tijekom nedavnog intervjua koji je vodila za naš list, Melina je podijelila svoje stajalište o ovom pitanju, ističući kako smatra da se takvim postupcima umanjuje dostojanstvo žena. Dizajner, ispunjen dubokim cijenjenjem, stalno je tražio njegov savjet, prepoznajući nemjerljivu vrijednost njegovog vodstva u raznim pitanjima. Prije nego što sam upoznao Harisa, cijeli moj fokus se vrtio oko obrazovanja, uključujući školu, ekskurzije i ocjenjivanje. U meni je bujalo duboko divljenje obiteljskim okupljanjima, zadivljujućim filmovima i iznimnim književnim djelima.

Ipak, moj život se neočekivano preokrenuo u dvadeset i drugoj godini kada sam stupila u brak sa Harisom. Upuštanje u rasprave s Harisom i istraživanje različitih tema dok sam ga zabavljao pitanjima o mojoj sposobnosti da budem odvažna donijelo mi je dubok osjećaj utjehe u mojoj ulozi majke. Život koji trenutno vodim izravan je rezultat njegove postojane predanosti, ispunjavajući dugogodišnju težnju sličnu izjavi koju je dala osoba koja je započela priču. Unatoč brojnim novinskim izvješćima o njihovom razvodu, nijedna strana nije pružila uvjerljivo opravdanje za njihovu odluku da se rastanu.

Mediji nemaju dovoljno dokaza i isključivo su usmjereni na neutemeljena nagađanja i javne pretpostavke. Melina (Galić) Džinović, cijenjena modna dizajnerica i cijenjena vlasnica renomirane etikete ‘Hamel’, ne samo da je hvaljena po svom kreativnom talentu, već je prepoznata i kao supruga cijenjenog folk pjevača Harisa Džinovića. Melina, koja je rođena u Bihaću 1982. godine, cijeli je život uglavnom živjela u Zagrebu.