Krajem devedesetih Jelena Lalović, poznata i pod umjetničkim imenom Jellena, proslavila se kao pjevačica poznatog “Koktel benda”.

Nakon nekoliko godina posvećenih solo karijeri, Jellena se odlučila odmaknuti od svjetla reflektora i udati za časnika Komnena Lalovića. Prihvativši majčinstvo, namjerno je odlučila staviti svoj obiteljski život na prvo mjesto, stvarajući primjetno odvajanje od javnosti. Iako su konkretni podaci o njezinom osobnom životu ograničeni, valja priznati da je gotovo desetljeće živjela u skladnom i ispunjenom braku s Komnenom Lalovićem, iznimno obrazovanom osobom koja je doktorirala informatiku.

U intervjuu za “Novu” Jellena je otkrila da je njen suprug deset godina mlađi od nje, što je oduvijek preferirala u ljubavnim stvarima. Osvrćući se na svoj prošli brak sa kapetanom srpske vojske, nostalgično je ispričala svoju želju da on na dan vjenčanja obuče svoju vojnu odjeću, što je on odbio. Unatoč njezinom početnom sklonosti vojnim vezama, trenutno uživa u braku s IT stručnjakom.

U nedavnom intervjuu za “Informer” Jellena je progovorila o čestim prijedlozima da se podvrgne kozmetičkim zahvatima. Unatoč stalnom pritisku da poboljša svoj izgled, ostaje nepokolebljiva u svojoj predanosti prirodnim metodama. Međutim, ona priznaje da ima strah od igala, što ju je odvratilo od razmatranja injekcija u lice. Unatoč tome, postoji zabrinutost da će se na kraju možda morati suočiti sa svojim strahom i okrenuti se takvim mjerama.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.