Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, poznata po svojim iskrenim razgovorima o osobnim vezama, otkrila je intrigantne spoznaje o svojoj vezi sa Željkom Ražnatovićem, ocem njezino dvoje djece. Ipak, Ceca je nedavno napravila pauzu kako bi razmislila o sadašnjoj dinamici sa svojim početnim ljubavnim partnerom.

Neizmjerna fascinacija obožavanom likom Cece Ražnatović izazvala je intrige kod mnogih i rasplamsala želju da se udube u njezine osobne stvari. Ipak, malo je detalja o njezinim ljubavnim zavrzlamama prije veze sa Željkom. Ceca Ražnatović u ranoj fazi nije bila emotivno vezana za svog budućeg supruga, s kojim će kasnije dobiti dvoje djece. Umjesto toga, njezini su osjećaji bili usmjereni prema poznatom nogometašu koji je bio poznat po svom majstorstvu u području zavođenja tijekom tog razdoblja.

Dopustite mi da vam predstavim Vladana Lukića, bivšeg člana Crvene zvezde, koji je s balkanskom divom uplovio u romantičnu vezu 1989. godine. Ona je sa nepunih 16 godina krenula s njim na taj put, dok je on imao 18. Glasine kružilo je da par namjerava učvrstiti svoju vezu zarukama. Unatoč tome, njihova je veza naišla na nesretnu propast kada su Lukićeve odgovornosti kao predstavnika bivše Jugoslavije zahtijevale njegove vojne obveze, što je naposljetku dovelo njihovo zajedničko vrijeme do kraja.

Kasnije se saznalo da je Ceca pjesmu “Da ga vidim” odlučila posvetiti Vladanu. Premotajte nekoliko godina, a Vladan je veselo proslavio vjenčanje svoje kćeri Sare u restoranu u Beogradu. Sara je izrazila želju da na njenom vjenčanju nastupi najpoznatija balkanska zvijezda, a san joj se ostvario kada je na pozornicu izašla Ceca.

Osvrćući se na dosadašnju emotivnu vezu s Lukićem, Ceca je bila ponukana da se osvrne na njihovu zajedničku povijest. Tijekom tridesetogodišnje veze, došao sam do ove točke. Nakon našeg susreta, Vlada je brzo prepoznao neizmjernu radost koju mu je pričinilo moje pjevanje. Ipak, ne možemo zanemariti Sarino inzistiranje da ti danas otpjevam serenadu. Jasno je da ste u stanju najvećeg blaženstva.

Tijekom intervjua iz 2009. godine, Ceca je svoju naklonost pjevačici izrazila izravnim primjedbama. U našim tinejdžerskim godinama doživjeli smo duboku ljubav koja je bez napora prerasla u trajno prijateljstvo koje je trajalo dvije do tri godine.

Ne sjećam se pojedinosti o tome kako je naša veza završila i tko je potaknuo prekid, ali uvjerena sam da te pojedinosti nemaju nikakav značaj. Naše su se putanje jednostavno razišle, kao da je to bio organski napredak. Postalo je očito da je ovaj rastanak neizbježan, jer u našim životima nema dodirnih točaka.
Ceceino potpuno priznanje, koje obuhvaća popis istaknutih pojedinaca, nalazi se u sljedećem odlomku. Bitno je napomenuti da je Vladan Lukić tijekom bombaških napada bio aktivno angažiran u francuskom klubu Metz i osigurao je unosan ugovor.

Zbog kaotičnog stanja u domovini smatrao je neizvedivim nastavak nogometne karijere. Zbog toga je donio odluku da raskine ugovor i vrati se u Srbiju. Nakon toga proveo je godinu dana baveći se sportom u Grčkoj prije nego što se konačno umirovio u dobi od 30 godina. Značajno je da je jedno vrijeme preuzeo ulogu predsjednika u Zvezdi, a preuzeo je čak i predsjednika Nogometnog saveza Srbije.

Nakon raskida ljubavne veze, Ceca i Vladan Lukić odlučili su da krenu svatko svojim putem, nadajući se da će njihova veza ostati u prošlosti. Ipak, usprkos njihovim namjerama, radoznali medijski djelatnici nerijetko su u intervjuima i nastupima spominjali njihovu ljubav, pa se njihova ljubavna veza nikad nije potpuno zaboravila u javnosti.