– Crna hronika nas definitivno ne može zaobići niti ovoga vikenda. Jednostavno, iz sata u sat samo se pobečabaju djela, a ono što posebno zabrinjava da se i dalje nastavlja nasilje nad ženama. 

Bezumni čin Nikole Lazarevića (45) iz Požarevca, koji je u srijedu oko 17 sati na Novom Beogradu tragično ubo nožem Lelu Stojadinović (55), a potom i sam izvršio samoubojstvo, ostavio je u šoku one koji su ga poznavali. . – Dragi moj prijatelju i suputniče, nije bilo suđeno da bude tako. Neka ti je vječni počinak – poručio je Nikolin blizak prijatelj na društvenim mrežama ispraćajući ga. Nikolu su, pričaju poznanici, opisivali kao uglednu osobu koja je i oženjena i materijalno dobrostojeća. Susjed iz Požarevca, šokiran razvojem događaja, kaže da živi u istom gradu kao i muškarac, zajedno sa suprugom i obitelji.

Čovjek je imao uspješnu limarsku radionicu i vučnu službu, što mu je omogućilo stabilan prihod i financijsku sigurnost za njegovu obitelj. Susjed ističe da je supruga tog čovjeka dobrodušna žena, a oni su u nedoumici što mu se moglo dogoditi. Doznali smo da se tragičan incident dogodio u Beogradu, gdje je jednu ženu navodno ubio pojedinac koji je kasnije sebi oduzeo život. Identitet žene ostaje nam nepoznat. Kako se navodi, opisali su ih kao emotivne partnere, iako nismo sigurni kakva je njihova veza jer je Nikola oženjen i živi u Požarevcu. Ne mogu potvrditi je li žrtva bila njegova djevojka, jer ih nikada nisam vidio zajedno i ne znam identitet te žene.

Ova situacija je svakako zbunjujuća. Na društvenim mrežama od preminulog Lazarevića oprostila se i njegova supruga. Podijelila je kolekciju zagrljenih fotografija na kojima su njih dvoje, što je potaknulo prijatelje da izraze svoje suosjećanje uplakanim i slomljenim emotikonima. Sin (23) preminule žene je 15. svibnja oko 17 sati u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pronašao stravično otkriće. Pronađena su tijela muškarca i žene.

Prije ovog tragičnog događaja, Lela je ranije došla u stan kako bi ga osigurala za svoju majku, kako su nam dojavili susjedi koji žive u istoj zgradi. Lela nam nije bila poznato lice, jer nije živjela u našem susjedstvu. S druge strane, njezina je majka ovdje stanovnica, ali je otišla u toplice, ostavivši Lelu da upravlja svojim stanom tijekom njezine odsutnosti. Lelu je u srijedu posjetio nepoznati muškarac, a njihova je komunikacija brzo prerasla u glasnu i burnu svađu. Buka njihove svađe odjekivala je zidovima, ne ostavljajući nimalo sumnje da se vodi žestoka svađa.

  • Susjed koji je svjedočio ovom metežu javio nam je da je ubrzo nakon toga stigao i Lelin sin koji je zatekao stravičan prizor. Prema tvrdnjama zaprepaštenih susjeda, muškarac je prvo nasrnuo na ženu, šakama joj nanijevši teške modrice. Naknadno ju je brutalno zaklao kuhinjskim nožem, završivši zarivanjem istog noža sebi u vrat. U našem prethodnom razgovoru otkrili smo da su preminula žena i muškarac koji si je oduzeo život dijelili duboku emocionalnu vezu kao partneri.