Ceca Ražnatović je tokom karijere zaradila velike količine novca, tako da je za života kupila dosta nekretnina. Mnogi znaju da ona ima vikendicu na Kipru, a kako ona izgleda pogledajte u nastavku ćlanka.

Usred svojih užurbanih profesionalnih obaveza, Svetlana Ceca Ražnatović traži utjehu i pomlađivanje u svojoj raskošnoj vili na moru na Cipru, mirnom utočištu daleko od kaosa. Svake godine pjevačica dio svog slobodnog vremena posveti kratkom posjetu tom mjestu. Smješten na najvišem katu ove prostrane vile, nalazi se mali bazen, dva jacuzzija i namjenski prostor za ugodne masaže. Smještena uz obalu u Ayia Napi, ova prostrana rezidencija od 400 četvornih metara prikazuje prostrani bazen u dvorištu koji često privlači obitelj Ražnatović i njihov intimni krug suputnika. Tijekom moje potrage za novim mjestom za život, imao sam jasnu sliku o tome što želim: jedinstveni dom, koji oduzima dah, smješten na obali. Moj prijatelj Fotos mi je pokazao slike ove izuzetne vile i odmah sam znao da je to prava. Bez ikakvog oklijevanja donio sam odluku o kreditu kako bih ovu rezidenciju iz snova pretvorio u svoju stvarnost.

  • Da, odlučio sam se za kupnju kuće putem kredita koji trenutno otplaćujem mjesečno, kao što je i običaj. Ovo pronicljivo otkriće Ceca je podijelila gostujući u emisiji “Amidža Show”. Pjevačica već godinama uranja u osebujnu atmosferu ove otočne zemlje, gradi značajne veze s lokalnim stanovništvom i osigurava svojoj djeci vrhunsko obrazovanje. Smatram se izuzetno sretnim što imam susjede koji dolaze iz različitih sredina, uključujući Iran, Cipar i Rusiju. S vremenom sam razvio jake veze sa svakim od njih. Vrijedi napomenuti da su ti pojedinci vrlo uspješni i ne pridaju nikakav značaj mojoj slavi u Srbiji. Kad u Srbiji zahladi, utjehu pronalazim u posjeti Ayia Napi, fantastičnoj ljetnoj destinaciji. Mir koji doživljavam u svom drugom domu zaista je neprocjenjiv. Sigurno je pretpostaviti da bi itko poželio rezidenciju na tako slikovitom mjestu, smještenom u srcu Sredozemnog mora. Od početka svoje pjevačke karijere otvoreno je govorila o tome kako će raspodijeliti zaradu.

Po ulasku u radnu snagu našao sam se u kasnijim fazama života. Bez oklijevanja sam odmah prepustio svoju inauguracijsku plaću roditeljima. Iako točna raspodjela ovih sredstava ostaje neizvjesna, čvrsto vjerujem da su iskorištena za nabavu potrebnih namirnica za moju sestru i mene. Ta se praksa održala tijekom godina, jer izvlačim neizmjerno zadovoljstvo koristeći svoju zaradu da usrećim svoje drage osobe i kupim predmete koji će im donijeti radost. Vrijedi napomenuti da Ražnatović ističe izrazito strogu narav svojih roditelja. Odgojen u stabilnoj i uspješnoj obitelji, imao sam sreću imati majku koja je bila pedagog i oca koji je bio ekonomist. Uz angažman moje majke u području obrazovanja, naše je kućanstvo imalo jasna očekivanja i pravila. Moja sestra i ja nikad nismo bile izuzete od odgovornosti niti smo imale posebne privilegije. Naše učenje i obveze bile su prioritet i mi smo ih uredno ispunjavali. Od desete godine počeo sam raditi, što je u meni u ranoj mladosti usadilo vrijednost marljivog rada.

  • To je postao poznat i urođen aspekt mog života. Osvrćući se na svoju obitelj, Ceca je istaknula njihovu otpornost u prevladavanju brojnih izazovnih situacija s kojima su se susretali na svom putu. Kroz razne vrhunce i doline mog postojanja, naišao sam na primjere neizmjerne sreće, kao i na duboke nedaće. Ipak, usred burnog putovanja, bilo je specifičnih elemenata koji su poslužili kao moja pokretačka snaga. Prije svega, nepokolebljiva potpora moje obitelji bila je ta koja me tjerala naprijed, a potom i nepokolebljiva potpora mojih najdražih suputnika i odanih obožavatelja. Bez njihove nepokolebljive prisutnosti, siguran sam da bi mi brojna postignuća izmakla. Ovi osobni susreti učvrstili su moje nepokolebljivo uvjerenje u važnost toga što žene prihvaćaju svoju autonomiju. Prepoznavanje važnosti neovisnosti i individualnosti za žene je od iznimne važnosti.

U modernom dobu to se može pokazati izazovnim pothvatom, no za svaku je ženu od vitalne važnosti imati nepokolebljivo povjerenje u svoje sposobnosti i priznati da ima potencijal postići izvanredne podvige postupnim napredovanjem. Bezbrojni stručnjaci nude neprocjenjive smjernice za postizanje uspjeha i njegovanje odlučnosti. S osobnog stajališta, čvrsto tvrdim da marljiv trud i nepopustljiva predanost dosljedno vode do povoljnih ishoda. Ključno je ustrajati, čak i usprkos nedaćama ili preprekama. Iznad svega, vjera u sebe je apsolutno neophodna – ona služi kao krajnji preduvjet.