Za one koji su dovoljno sretni da ih posjeduju, život nosi niz iskustava i prilika koje čekaju njihov dolazak. Drevno podrijetlo čitanja s dlana može se pratiti u davno prošlo vrijeme. Bez obzira na to vjerujete li u to ili ne, čitanje iz dlana bila je omiljena zabava među našim precima. Na dlanu ćete pronaći tri primarne linije. Na vrhu dlana je linija ljubavi, dok je sredina dlana linija glave. Na kraju, na dnu dlana nalazi se linija života.

Započnite ispitivanjem vlastitog dlana i dešifriranjem jedinstvene poruke koju on nosi o vašem životu, zatim proširite svoj pogled na dlanove svojih najmilijih, otkrivajući intrigantne priče koje leže u njima.

Pažljivo proučite da biste utvrdili posjedujete li linije prikazane na slici, jer one imaju ogromnu vrijednost. Oni koji su dovoljno sretni da posjeduju ove linije doživljavaju duboko zadovoljstvo u životu, jer se rašireno vjeruje da služe kao štit od tjeskobe i nevolje, nudeći utjehu i spokoj.

Tijekom vremena poteškoća i opasnosti, nebesko biće se pojavljuje kako bi zaštitilo vaše najdublje biće, procjenjujući i vaša kreposna i manjkava djela, pružajući nepokolebljivu zaštitu.

Pojedinci koji posjeduju ove karakteristike izuzetno su vješti u pronalaženju rješenja i stalno traže prilike da pomognu onima oko sebe. Posjeduju nepokolebljivu odlučnost da zaštite vlastite interese, zbog čega ih je iznimno teško prevariti. Nadalje, iznimno cijene svoja prijateljstva i štite ih nepokolebljivom odanošću.

Unatoč činjenici da ih mnogi pokušavaju oponašati, ovi inteligentni pojedinci žive prema nedostižnom kodu koji nitko ne može istinski uspjeti slijediti.

BONUS TEKST

Od davnina su ljekovita svojstva češnjaka prepoznata kao učinkovit prirodni lijek u borbi protiv virusa i prehlada. Osobito ga je važno uvrstiti u svoju svakodnevicu tijekom zimskih mjeseci kada vladaju virusne infekcije.

Opće je poznato da se naš imunološki sustav oslanja na sposobnost tijela da se obrani od utjecaja vanjskih elemenata kako bi se zaštitio od bolesti. Češnjak (Allium sativum) je moćan saveznik u tom pogledu. Češnjak, zeljasta biljka s podzemnom lukovicom i stabljikom visokom do jednog metra, pruža pravu zaštitu. Srećom, češnjak je u našim krajevima lako dostupan za konzumaciju tijekom cijele godine.

Opsežna znanstvena analiza potvrdila je da se češnjak sastoji od približno 200 moćnih spojeva, uglavnom koncentriranih u lukovici, iako se cvijet, stabljika i lišće također koriste u kulinarstvu. Češnjak se može pohvaliti bogatstvom esencijalnih nutrijenata, uključujući adenozin, alicin, aminokiseline, dijetalna vlakna, biljne masti, vitamin A, vitamin B1 i B2, vitamin C, željezo, enzime, vitalna ulja, jod, kalij, kalcij, selen, sumpor, i fosfora. Ovaj svestrani sastojak može se konzumirati i sirov i kuhan, a služi kao divan dodatak raznim jelima, a ujedno djeluje i kao prirodni konzervans za sprječavanje kvarenja hrane.

Stoljećima u prošlosti, Kinezi su češnjak koristili kao temelj za brojne ljekovite pripravke. Unutar naše tradicionalne prakse liječenja, češnjak ima cijenjeni status univerzalnog lijeka za mnoštvo bolesti.

  • Češnjak, svestrani sastojak, stekao je popularnost kao glavna namirnica u narodnoj kuhinji, služeći i kao jeftina opcija i kao oblik preventivne medicine. Među općom populacijom, češnjak se smatra lijekom za sve, koji ulijeva nepokolebljivo povjerenje. Tijekom povijesti, tijekom izbijanja bolesti kao što su tifus, kolera, kuga, dizenterija i gripa, češnjak se dosljedno preporučivao i koristio kao preventivno i kurativno sredstvo. Posljednjih godina razvijene su i tablete i kapsule s češnjakom za osobe koje možda ne cijene okus i miris svježeg češnjaka.