Jelena Karleuša je imala veliki broj pratilaca na svom instagram profilu, ali kako su mnogi do sada mogli primjetiti, njen profil je uklonjen, te se sada oglasio njen menadžer koji je rekao da nema razloga za brigu.

Zabrinuti obožavatelji Jelene Karleuše tijekom dana su se pojavljivali na različitim platformama društvenih medija, izražavajući svoju zabrinutost jer je pop diva izgleda izgubila pristup svom Instagram računu, što je dovelo do ostavljanja komentara na njezinim stranicama obožavatelja.

Nakon otkazivanja nastupa u Crnoj Gori, Karleuša je iskoristila situaciju da otvoreno progovori i prepriča nemile okolnosti s kojima se više puta susrela.

Uz potpuni izostanak ikakve demonstracije vještine, Jelena je bila izložena nemilosrdnom nizu uvredljivih i prijetećih poruka koje su preplavile njezin inbox na Instagramu. Njezine nevolje pogoršava iznenadni nestanak njezinog vrlo cijenjenog profila, koji je prije toga prikupio nevjerojatnih dva milijuna sljedbenika, s internetskog područja.

Tijekom cijelog dana novinski stupci vrvjeli su od rasprava o tome gdje se nalazi Jelena Karleuša. Ipak, Zoran Birtašević, pouzdani Karleušin pratilac, nije gubio vrijeme da se raspita tko je nakratko podijelio objavu na društvenoj mreži “X”.

Birtašević je pružio utješno uvjeravanje zabrinutim navijačima da se problem koji proizlazi iz višestrukih prijava na bot profile koristeći različite IP adrese na JK insta računima trenutno rješava i rješava. Budite uvjereni, situacija će se popraviti, donoseći olakšanje svima koji su uključeni.

BONUS TEKST

Rođena 17. kolovoza 1978., Jelena Karleuša Tošić poznata je srpska pjevačica poznata po svojim odvažnim umjetničkim pothvatima i osobnosti koja se neprestano razvija, što joj je priskrbilo veliko priznanje i utjecaj. Karleuša je također poznata po svojoj sposobnosti da zaokuplja medije svojim otvorenim stavovima i povremenim prijepornim trenucima.

Karleušu, koju je njemački časopis Fokus proglasio “Madonom Balkana”, časopis V usporedio je s Lady Gagom. Njezina golema popularnost očituje se u velikom broju pratitelja na društvenim mrežama, s nevjerojatnih dva milijuna pratitelja na Instagramu, što najpraćenija Srpkinja na društvenim mrežama.

Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, SFR Jugoslavija, Jelena Karleuša je svoje formativne godine provela u novobeogradskom naselju Fontana. Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) obnašala je uglednu voditeljsku funkciju u Radio Beogradu. U međuvremenu, njezin otac Dragan (1. siječnja 1947.) služio je kao umirovljeni kapetan u Ministarstvu unutarnjih poslova Srbije. Naime, odigrao je ključnu ulogu u vođenju istrage zloglasnog masakra na Kosovu 1999. i aktivno je sudjelovao u operaciji Sablja 2003. Karleuša je završila zemunsku gimnaziju, a pohađala je i glazbenu školu, gdje je usavršavala svoje vještine i bila aktivni član zbora.

  • U tinejdžerskim godinama Karleuša je izrazila želju da se bavi pjevanjem. Unatoč podršci njezine majke, financijska ograničenja uzrokovana inflacijom i izazovnom gospodarskom klimom spriječili su realizaciju Jeleninog debitantskog albuma. No, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je 1995. uspjela izdati svoju prvu ploču, Ogledalce pod Diskos. To je označilo početak njezinog komercijalnog uspjeha jer je album prodan u više od 100.000 primjeraka u Jugoslaviji. Kako je karijera napredovala, Karleuša je izdala još pet turbo-folk ploča, ali se svjesno trudila zadržati imidž pop glazbene umjetnice.

Karleuša se pojavila na glazbenom festivalu Beovizija u veljači 2004., s nadom da će izvođenjem pjesme “Moli me” osigurati mjesto za Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu. Nažalost, njen trud bio je uzaludan. Nakon ovog neuspjeha, potpisala je ugovor o snimanju s Citi Recordsom i predstavila svoj album Magija u veljači sljedeće godine.