Mještani su ispričali Curielu da je dva dana ranije 13-godišnji dječak iz sela u blizini Vršca sjekirom ubio dvanaest janjaca u ograđenom prostoru svog vlasnika, očito jer je bio ljut jer nije htio čuvati stoku. Podsjećamo, ovaj stravičan slučaj otkriven je prije dva dana kada je vlasnik janjeta ušao u ograđeni prostor u kojem su bile smještene njegove životinje i otkrio krvoproliće.

Otkrio je da je to učinio 13-godišnji dječak. – Šokirani smo što je ovaj napravio! Nitko od nas ne može vjerovati da bi nekome palo na pamet ubiti životinju jer mu se nešto ne sviđa.Vlasnik ovaca je navodno zamolio dječaka da odvede jagnje na ispašu.

 

– Rudar koji je dugo godina živio s obitelji, ljutito je otišao s vlasnikom ovaca i njegovom ženom u tor koji se obično nalazio u dvorištu nekadašnje kuće vlasnika ovaca.Imanje je udaljeno samo nekoliko blokova. Vlasnik ovaca je prije godinu dana kupio novu kuću na kredit i u novu kuću uselio s dječakovom obitelji. Prema riječima susjeda vlasnika ovaca, ovaj put je dječaka zamolio za pomoć iako je imao radnike koji su mu čuvali ovce. – Vjerojatno je bio toliko ljut na putu do ograde da nije znao kako odbiti ovu “misiju”.