– Rada Manojlović privatni i poslovni život ima kao nebo i zemlju. Jednostavno čak i ptice na grani znaju da ona nema sreće nikako u ljubavi, a do sada je već bila dva puta zaručena. Njen biološki sat nemilosrdno kuca, i kako kaže, jako bi joj bilo žao, ako se nikada ne bi ostvarila kao majka. 

Nakon što je raskinuo vezu s Radetom Manojlovićem, njezin bivši dečko odlučio je započeti ljubavnu vezu s njezinom sestrom.

  • Nakon razlaza s Harisom Brkićem, pjevačica Rada Manojlović donijela je odluku da svoje ljubavne poduhvate zataje u tajnost, te da detalje ne otkriva javnosti. Ovo označava značajan odmak od njezine prijašnje navike otvorenog dijeljenja informacija o svojim vezama i njihovim ishodima s medijima.

Saradnja Rade Manojlović i Momira Gajića, košarkaškog trenera, naglo je prekinuta. Nakon razlaza, Gajić je izrazio zahvalnost na Radinoj nepokolebljivoj podršci u teškim razdobljima, ali je priznao da su se njihovi emocionalni putevi razišli. Nakon razmišljanja, Rada je priznao da je trebalo provesti profinjeniju i dotjeraniju strategiju.

Manojlović je ustvrdila da, budući da je žena, posjeduje inherentnu sposobnost da se učinkovitije nosi sa situacijama. Često je ulazila u svađe s bivšim partnerom zbog stalnih problema, a sve je izražavala nezadovoljstvo njegovom sklonošću pretjeranom povjerenju u druge.

Priznajući sposobnost razumijevanja i dijeljenja osjećaja drugih, pjevač je priznao svoje nepokolebljivo povjerenje u pojedince koji su ga na kraju iskorištavali. Dodatno, pjevačica je primijetila neprihvaćanje Momirove sestre. “Važno je istaknuti iznimnu dobronamjernost njegovih roditelja prema meni, koji su me prigrlili kao člana vlastite obitelji.

S iskrenom toplinom upućujem svoje pozdrave ovim izvanrednim pojedincima. Nažalost, čini se da zlonamjernost prožima svaki kutak, što je pjevačica iskreno priznala baš u tom trenutku. Pomno internizirajući Radine opaske, bivša partnerica Rade Manojlović pronicljivo je razabrala da Momirova sestra ne gaji namjere prihvatiti je kao pridodatu obitelji.
Tijekom razgovora s lokalnim novinarima, Rada je izrazila svoje stajalište o svojoj prošloj ljubavnoj vezi, ističući nedostatak uvažavanja i poštovanja od strane svog partnera. Doživljavala ga je kao nekoga tko se smatra superiornijim od nje, skromnog pjevača sa sela. Unatoč poteškoćama, priznala je da se oslanja na njega za pomoć i njihovu je vezu pripisala zaslugama za svoje postojanje. Rada ga je od milja zvala “kraljica” i poželjela mu dugovječnost.

Nasuprot tome, Momirova sestra odlučila se distancirati od priče koja okružuje njezinu bivšu šogoricu. Gajićeva sestra je u tom razdoblju dijelila isti osjećaj, dok je njihov otac rječito govorio da Radinino porijeklo seoske pjevačice nema nikakvog značaja. Naglasio je važnost davanja prioriteta njihovoj povezanosti i pohvalio Radu kao pristojnu i časnu osobu koja nikada nije izrekla ružne riječi ni o kome. Nije se samo divio njihovoj čvrstoj vezi i potvrdio je da im njihov sin, Do, nikada nije nanio ništa nažao.

Javnost je zaprepastila neočekivana vijest o prekidu poznate pjevačice Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka, ali ono što ih je istinski iznenadilo je otkriće da je njen bivši partner započeo vezu s vlastitom sestrom.

  • Dugo su Rada Manojlović i njezin bivši ljubavni partner važili za jedan od najizdržljivijih parova u showu. Mediji su se često bavili njihovom vezom, dok su oboje isticali zajedničko zadovoljstvo. Ipak, neočekivani raskid njihove zajednice i otkriće da je njezin bivši partner započeo vezu s njezinom sestrom mnoge je zaprepastio. Javnost se zbog ove okolnosti našla podijeljena. Dok je dio pojedinaca osudio postupke bivšeg dečka kao neprimjerene i neetičke, drugi su Radi dali sućut i podršku. Kao rezultat toga, ova je situacija privukla značajnu pozornost i pokrenula bezbrojne rasprave na platformama društvenih medija i raznim medijskim kućama.

Iznenadna promjena okolnosti mnoge je natjerala na razmišljanje o temeljnim uzrocima. Jesu li između Rade i njezinog partnera možda postojali nerazjašnjeni problemi ili je riječ o nepredviđenom činu izdaje?

Unatoč okolnostima, Rada Manojlović je odlučila da se ovom situacijom ne bavi izravno. Jasno je dala do znanja da joj je glavni prioritet profesionalni razvoj i osobno putovanje, odlučivši svoj privatni život zadržati privatnim. Međutim, može se samo zamisliti kakav je emocionalni danak ova situacija uzela na nju, posebno s obzirom na njezinu blisku vezu sa svojom sestrom, koja je sada u vezi sa svojim bivšim partnerom.

Zamršenost i povremena nepredvidivost ljubavnih odnosa ilustrira upravo ovaj slučaj. Nadalje, naglašava se važnost povjerenja i poštovanja unutar partnerskih i obiteljskih odnosa. Pojavila se znatiželja u vezi s budućim razvojem situacije, kako će se ovaj trio snaći posljedice te hoće li obitelj uspješno prebroditi ovaj izazovni trenutak.

Nedvojbeno je da je ova vijest duboko odjeknula u javnosti, ostavivši trajno sjećanje na jedan od najspornijih trenutaka u povijesti showa.