Konkretno, njezine su dvije tvrtke zajedno ostvarile promet od 5,9 milijuna kuna, premašivši 92 milijuna dinara. Maja Šuput Tatarinov obnaša dvojnu ulogu vlasnice i direktorice tvrtke “Morska diva”. U 2022. godini njena tvrtka ostvarila je ukupan prihod od 518.312 eura, što je rezultiralo neto dobiti od 241.969 eura, što je nešto više od 28 milijuna dinara. Unutar spomenute tvrtke postoji jedina zaposlenica Maja koja pod njezinim vodstvom efektivno vodi svoju glazbenu karijeru.

Osim što je suvlasnica uz supruga Nenada Tatarinova, vodi još jedan posao koji se fokusira na prodaju kozmetičke linije. Upravo je ova tvrtka prošle godine ostvarila promet od nekoliko milijuna eura (oko 275.000 eura), ostvarivši dobit od 30 tisuća eura. Naime, njezine dvije tvrtke zajedno su ostvarile promet od 5,9 milijuna kuna, premašivši 92 milijuna dinara.

Maju Šuput, vlasnicu i direktoricu tvrtke “Morska diva”, u pet ujutro dočekalo je lijepo iznenađenje: 3500 crvenih ruža od supruga. S blistavim osmijehom uzviknula je “Nagrada za najboljeg muža stiže na našu adresu”, braneći se od sramotnog ponašanja svog benda, uvjeravajući da su nakon “topovskog udara” i lustera prošli neozlijeđeni i bez ijedne ogrebotine. viseći incident.

U 2022. godini njena tvrtka ostvarila je ukupno 518.312 eura prihoda, što je rezultiralo neto dobiti od 241.969 eura, što je nešto više od 28 milijuna dinara. Kroz svoju tvrtku, koju čini samo jedan zaposlenik, Maja Šuput uspijeva uspješno nastaviti svoju glazbenu karijeru. Osim što je suvlasnica uz supruga Nenada Tatarinova u kozmetičkoj liniji, nadgleda još jednu tvrtku. Ta je tvrtka prošle godine ostvarila promet od nekoliko milijuna eura (oko 275.000 eura), uz dobit od 30 tisuća eura.

Ljubavni život Maje Šuput obilježile su turbulencije jer je tijekom godina bila upetljana u razne veze, uključujući desetljeće staru romansu s političarem Aleksandrom Bogdanovićem, ali i veze s pjevačicama, manekenkama i poslovnim ljudima. Još 2007. godine bila je u ljubavnoj vezi s Aleksandrom Bogdanovićem, koji je trenutno u braku s Milenom, kćerkom Svetozara Marovića, nekadašnjeg istaknutog člana Demokratske partije socijalista (DPS) i bivšeg predsjednika Državne zajednice Srbije i Crne Gore.

Navodno su im se putevi susreli na festivalu u Herceg Novom i viđeni su kako plove Jadranom. Ipak, njihova je romansa bila kratkog vijeka. Nakon razlaza s crnogorskim političarem Aleksandrom Bogdanovićem, s kojim je bila u vezi 2007., Maja Šuput uplovila je u vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom, pišu hrvatski mediji. Prema informacijama dostupnima na internetu, Maja je 2010. godine ušla u ljubavnu vezu s Marijem Kovačevićem, poduzetnikom koji je vlasnik popularnog lokala “Hemingvej”.

Prema izvješćima novinara, govorilo se da je zaručena, dok je ona sama iskazivala osjećaj za brak. Ipak, burna veza na kraju se pokazala neodrživom zbog pjevačeve posesivne prirode, što je dovelo do čestih svađa i pomirenja. Njihov definitivan razvod dogodio se 2013. godine, a u međuvremenu je uživala u društvu Tina Miletića, mlađahnog 25-godišnjeg jedriličara. Tijekom odmora u St. Tropezu 2013. godine susrela se s Aleksom Nikolom, britanskim vlasnikom noćnog kluba iz Londona, što je rezultiralo kratkom ljubavnom zapletom.

U razdoblju od dvije godine našla se u skandaloznoj aferi s kolegom Ivanom Dražićem Dragom, članom grupe “Konekt”. No, Maja je oštro demantirala da ima mlađeg dečka kojeg bi morala educirati o pristojnom ponašanju. Nakon što je Maja snimila hrabri spot za pjesmu “Ne lomi mi srce”, počelo se šuškati da bi mogla biti u ljubavnoj vezi s brazilskim manekenom Rafaelom Portifirijem. Maja je duhovito primijetila da je on sada njezin novi partner, duhovito primijetivši prednost njihovog nerazumijevanja. Osim toga, hrvatski mediji povezivali su je s Petrom Đurićem, bivšim natjecateljem “Parova” i košarkašem koji je studirao u Americi.