Sonja Mitrović se u svijetu estrade proslavila kao supruga Željka Mitrovića. Njih dvoje imaju dvoje djece, aleksandra i Sanrdu, iako su se razveli 1994. godine, Sonja i Željko su održavali srdačnu vezu godinama.

  • Dok smo se približavali domu Hane Sonje Mitrović i pritiskali zvono na vratima, naše uzbuđenje naišlo je na izostanak veselog dječjeg smijeha koji je tipično odjekivao iznutra. Očekivali smo živahan doček njezinih dvoje mališana, Sandre i Saše, da bismo se iznenadili kad smo saznali da još uvijek idu u vrtić. Umjesto toga, dočekao nas je ljupki prizor Sonje u ležernom razgovoru sa svojim bliskim pratiteljem Mikijem Panjkovićem. Miki je stekao značajno priznanje u glazbenoj industriji zbog svojih iznimnih ekstenzija za kosu, što ga je učinilo vrlo traženim frizerom. Dok smo sjedili uz šalice kave, dva su prijatelja započela toplu i ljubaznu razmjenu riječi.

Za razliku od brojnih pojedinaca u području zabave, Hanina rezidencija rijetko vrvi od mnoštva pojedinaca. Ulazak u njen osobni prostor ima samo njen uži krug prijatelja od povjerenja, a to su Mina, Goca, Sonja, Branka, Karamela, Mira Jeremić i Sonja Rajković. No, zbog opsežne društvene interakcije s kolegama tijekom projektnih suradnji, povremeno provodi vrijeme s njima, uključujući Dejana Abadića i Mikija Panjkovića. Hani pažljivo artikulira svoje misli, razmišljajući o razlozima koji stoje iza njezine odluke da još nema djece.

Izgovarajući te riječi, Sandra i Saša uletjeli su u stan u nezaustavljivom naletu energije, a u stopu ih je pratila Sonjina majka Nada. Saša je nestrpljivo pokazivao lizalicu koju mu je baka kupila, dok je Sandra, koja je bila odsutna, činilo se kao vječnost, pohrlila u Sonjin zagrljaj i radosno uzviknula “Mama moja…moja mama…” dok je kuvertirala nju u toplom zagrljaju i nježnom poljupcu. Pogled im je skrenuo prema blagovaonskom stolu, gdje ih je čekao prekrasan izbor poslastica. Ovaj prizor ostavio ih je u neizvjesnosti, u nedoumici da li da uživaju u osvježavajućim sokovima, preslatkim čokoladama ili da istražuju skrivena blaga unutar nestrpljivo odmotanih ‘kinder jaja’.

Saša je, naprotiv, iskazao izrazitu očaranost novinarskim uređajem za snimanje. Umjesto da se upusti u razgovor s nama, fokus mu je bio fiksiran na gumbe i zamršene mehanizme ove fascinantne naprave. Kad smo ga pitali o njegovom privatnom životu, Sandra je radosno uzviknula: “Čestitamo, Sal, imaš djevojku!” Saša je to potvrdio rekavši: “Zaista, ja sam u vezi. Ona se zove Luisa. Zajedno idemo u vrtić, iako je ona trenutno odsutna.” S nepune tri godine Saša se još uvijek smatra mladim. Sandra, koja ima pet godina i izuzetno je inteligentna, otkrila nam je da je Nada, koja slučajno dijeli ime s njihovom bakom, Saletova omiljena učiteljica. U međuvremenu, Dobrila nosi cijenjenu titulu Sandrine omiljene učiteljice.

  • Dok idem u školu najdraža aktivnost mi je igra “Vuk i djeca”. Tijekom ove igre jedno dijete je označeno kao vuk, a tepih se pretvara u šumu, a parket postaje ulica. Cilj je da vuk uhvati svu ostalu djecu, a posljednje uhvaćeno se proglašava pobjednikom, iako se ne daju nagrade. Iako trenutno imam dečka Darka koji je u vrtiću, želja mi je postati pjevačica kad budem starija. Nastojim oponašati mamin pjevački glas, kojem se duboko divim, i izvoditi njezine pjesme, poput ‘Otkiiini bebebeee…na goli rasmeni…’ Trenutno moj stan nema željeni ukras, a nemam ni preferencija za moderan namještaj ili financijska sredstva za njegovu nabavu. Umjesto toga, posjedujem moderne stvari u živim nijansama koje je lako održavati, a sve je posloženo za normalno, bezbrižno i ugodno odrastanje djece. Kao i ostala mala djeca, igrajući se ispred zgrade uživaju u gledanju videa, crtića i pričanju iskustava iz vrtića.