Dragan Marinković Maca svestrani je zabavljač poznat kao izvođač, glumac i voditelj koji je za svoju obitelj uspio stvoriti mirnu luku na periferiji Beograda.

Nedavno je prvi pogled na njegovu veličanstvenu vilu zabilježen videom. Nakon što se prije nekoliko godina udala, Macca je izgradila obiteljsku kuću u Batajnici, tridesetak kilometara od Beograda.

Ekipa “Paparaco Lova” posjetila je njegovo imanje i snimila prve fotografije zanosne Macine kuće i okućnice oko nje. Na savremen način konstruirao je sve elemente, pa tako i susjednu tvrtku.

Prema onome što možemo sakupiti, kuća se čini prostranom, osobito kada se gleda izvana, a najprivlačnije značajke nalaze se u prednjem dvorištu.

Maca je pomno dizajnirao svaki aspekt malog dijela u blizini ulice, od dobro njegovanog travnjaka omeđenog raskošnom ukrasnom ogradom do šarmantnog prisustva djetelina razasutih po njemu.

Posebnu pozornost izazvala je maketa crkve ispred kuće, kao i drugi ukrasni detalji na travnjaku, poput fontane. Osim toga, tijekom snimanja, ekipa je uhvatila gracioznu prisutnost njegove ljupke supruge, koja je opušteno šetala pse.