Oko Meline Džinović u posljednje vrijeme podigla se velika buka, a bio namjeran ili ne, njen razvod izazvao je velik interes javnosti. Glasine i nagađanja oko njenog razvoda su dobro poznata, ali ono što je posebno vrijedno pažnje je Harisovo potpuno odsustvo kajanja. Njegovi pogrdni komentari o njoj i otkriće njezine nevjere u posljednje dvije godine sve su zaprepastili.

Javnost je zaokupila priča o vezi Meline Džinović s djecom nakon razlaza s pjevačem Harisom Džinovićem. Napeta dinamika između Meline i njezinog potomka pobudila je zanimanje njihovih vjernih pristaša. Osim toga, Džinovićeva odluka da se makne s društvenih mreža dodatno je potaknula nagađanja o statusu njihove veze.

Unatoč izazovima u svom privatnom životu, Đina Džinović ostaje nepokolebljiva predanost prihvaćanju života do njegovih krajnjih mogućnosti. Koristeći Instagram kao svoju omiljenu platformu, bilježi svoj živahni društveni život i bilježi drage uspomene sa svojim dečkom Andrejem, s kojim je u ljubavnoj vezi više od godinu dana. U važnoj prigodi, Andrej je priredio divno iznenađenje, iskrenu gestu koja služi kao dokaz njegove duboke ljubavi prema Gini.

  • Unatoč iskazivanju ljubavi prema svom dečku i prijateljima, kći Harisa i Meline ima napet odnos sa svojom majkom i bratom Kanom. Haris je otkrio da je njihov sin, Khan, duboko kivan na svoju majku zbog njenog nedostatka komunikacije, što dodatno komplicira situaciju. Uklanjanje Meline s Đininog Instagram računa podiglo je obrve i potaknulo rasprave o njezinim namjerama. Neki vjeruju da je Đinine postupke potaknuo njezin bijes prema Melini, a vjerojatno i zbog određenih incidenata u njihovoj obiteljskoj kući. Bilo je i optužbi za pokušaje provociranja Harisa, zbog čega su obje strane dale izjave nadležnima. Osim toga, kružile su glasine o Melininoj vezi s drugim muškarcem, što je izazvalo znatiželju javnosti. Ovo novo romantično zanimanje poznato je po njihovoj zadivljujućoj karizmi i cijenjenom društvenom položaju, što pojačava nagađanja o prirodi njihove veze.

Dok zamršenost okolnosti ostaje zamršena i dvosmislena, očito je da unutarnje funkcioniranje obitelji Džinović trenutno prolazi kroz izazove i transformacije. Nadalje, u emisiji se ustrajno govori o razvodu Meline i Harisa Džinovića koji je u tijeku, a svoje viđenje raspada njihove zajednice nedavno je iznijela i Anđelka Prpić.

Tijekom gostovanja u talk showu, glumicu su ispitali kako tumači Melinino emotivno stanje s obzirom na vlastite susrete s razvodom i raznim pričama. Glumica je istaknula kako se njezina perspektiva temelji isključivo na osobnim iskustvima. Nakon što je osobno upravljala razvodom i kasnijim ponovnim brakom, priznala je da su to različiti događaji koji izazivaju jedinstvene emocije, osjećaje i motivaciju. Unatoč preprekama na koje je nailazila, uspješno je sačuvala mir u svom domu. Tijekom tog razdoblja nalazila je utjehu u nepokolebljivoj podršci svojih najmilijih, pokazujući minimalan interes za vanjske poslove izvan svog unutarnjeg kruga.

Tijekom intervjua za “Radio S1”, glumica je posve jasno dala do znanja da nema obzira prema perspektivama i prosudbama drugih. Naglasila je važnost zadržavanja osobnih i spornih stvari za sebe jer nemaju značajnu vrijednost kada se dijele s javnošću.

Anđelka Prpić 2021. finalizirala je razvod od bivšeg supruga Darija Prpića. Nakon raspada braka ušla je u vezu s Markom Žugićem, što je intrigantno zapaženo zbog njegove prijašnje bliske veze s Dariom. Vrijedi spomenuti da su Anđelka i Marko s veseljem dočekali dolazak kćerkice Čarne prošle godine.