Cijela regija uzavrela je raspravama oko nedavnog ljubavnog angažmana Emine Jahović. Doznali smo da njezin novi partner nije samo milijarder, već je i 14 godina stariji od nje. Turski mediji pokazali su veliki interes za nju, što je rezultiralo obiljem pokrivenosti. Eminin osobni život stalno je plijenio pozornost javnosti.

Zadržavši svoju karakterističnu sklonost privatnosti, Emina Jahović i dalje svoje obožavatelje drži u neizvjesnosti zbog svoje trenutne ljubavi. Nakon rastave od Mustafe Sandala, pjevačica je odlučila ostati u Istanbulu, dajući prioritet dobrobiti svojih voljenih sinova, Jamana i Javuza, koji imaju najveći značaj u njenom životu.

Nenamjerno je previdjela vlastitu emocionalnu dobrobit, što je izazvalo beskrajna nagađanja i rasprave. Nakon njene kratkotrajne romanse sa Sadetinom Saranom, turskim poduzetnikom, informacije o sadašnjem partneru Emine Jahović bile su oskudne. Unatoč tome, izvješća ekskluzivnih turskih medija potvrđuju da je ona trenutačno uključena u zadovoljnu i nježnu vezu. Uz nju je posljednja dva mjeseca čak četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santejo koji ju je čak pratio na njihovom uobičajenom putovanju na Maldive.

  • Nakon razvoda prije dvije godine, preselio se u Istanbul sa svoje dvoje djece, uspostavivši istaknutu prisutnost i ostvarivši utjecaj u poslovnom području. Razmjeri Eminine interakcije s Kurtovom djecom i dalje su obavijeni misterijom, iako mediji sugeriraju da se uspješno dopala pjevačevim potomcima. Emina Jahović, darovita srpsko-turska pop pjevačica, tekstopisac i autor, rođena je 15. siječnja 1982. godine u Novom Pazaru. Trenutačno provodi svoje vrijeme između Beograda i Istanbula, skupljajući značajan broj pratitelja na platformama društvenih medija, s gotovo 750 tisuća pratitelja samo na Facebooku. Što se tiče njenog privatnog života, Eminin otac Nusret se bavio kardiologom, dok je majka Senija specijalizirala pedijatriju.

Emina dolazi iz obitelji koja ima uspješnu braću i sestre – njena starija sestra Sibina krenula je stopama njihovih roditelja i postala dječji psihijatar, dok se njen brat Mirsad proslavio kao košarkaš. Emina je i sama pohađala Osnovnu školu “Meša Selimović”, ali nažalost njen otac je preminuo prije nego što je završila školovanje. Tijekom svoje mladosti Emina se bavila raznim aktivnostima, poput treniranja košarke, podučavanja gitare, učestvovanja u horu, glume, kiparstva i bavljenja folklorom. Iako je isprva željela biti arhitektica, Emina se ipak odlučila za glazbenu karijeru. Sa samo 17 godina udala se za privatnika Aladina Đulovića, koji nije bio široj javnosti poznat. Međutim, njihov brak je kratko trajao. Nakon toga, Emina je uspješno završila studij na Fakultetu za menadžment BK Univerziteta. Dok se u medijima šušk0alo o njenoj vezi s Markom Miškovićem, Emina je pojasnila da su jednostavno prijatelji. Tijekom boravka u Bodrumu 2004. godine susrela se s pjevačem Mustafom Sandalom.

Zadivljujući grad St. Moritz u Švicarskoj poslužio je kao pozadina za njihove zaruke, ali njihova je veza naišla na prepreku kada je Mustafa izrazio svoje neodobravanje njihovih javnih zanimanja, što je dovelo do njihovog rastanka. Ipak, ustrajali su u nesuglasicama i zavjete su izmijenili 13. siječnja 2008. u cijenjenom hotelu “Otoman” u Istanbulu. Rođenje sina Jamana u kolovozu te godine unijelo je neizmjernu sreću u njihov život.

2012. godine, tačnije 21. februara, Emina je na svijet dočekala svog drugog sina Javuza. Iste godine dobila je i tursko državljanstvo. Visoka 178 cm i teška 57 kg, Emina je vitke građe s mjerama 86-60-86. Svoju vitku figuru pripisuje kombinaciji genetskih čimbenika i redovite tjelesne vježbe. Dok se u medijima špekuliralo o korištenju balona za trbušne šupljine za regulaciju tjelesne težine, Emina pojašnjava da je operirana isključivo zbog dva slomljena nosa. Nakon decenije braka Emina i Mustafa sporazumno su se rastali u junu 2018. godine.