Nezadovoljstvo građana uglavnom se može pripisati načinu na koji se prema radnicima ophode, ponudi te ukupnom odnosu prema njima u većim trgovačkim centrima. Fascinantno zapažanje kupaca Lidla u Hrvatskoj postalo je popularno na društvenim mrežama.
Središnja točka razgovora usmjerena je na temu stresa zaposlenika, a nedavno je izašao post koji daje uvid u tu materiju.

Je li doista učinkovito implementirati nadzorne kamere koje pedantno prate svaku radnju zaposlenika, uključujući brzinu kojom skeniraju predmete? Ogroman stres koji im je stavljen u konačnici dovodi do našeg nezadovoljstva kupaca, jer polovica naših kupnji završi oštećena zbog brzog pakiranja u vrećice.

Uštedite dah općenitom isprikom i praznim obećanjima da ćete prenijeti povratne informacije. Oboje razumijemo da to neće značiti ništa. Ako vjerujete da ću ikad više kročiti u Lidlov dućan, grdno se varate.

Nedavni val negativnih izvještaja oko ovog trgovačkog lanca bacio je sumnju na rašireno uvjerenje da će domaćim tvrtkama prioritet biti zadržavanje vjernih kupaca, ostavljajući mnoge u nevjerici.