Poznata folk pjevačica Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mjestu u blizini Doboja, a uvijek rado posjeti svoj rodni grad u Bosni i Hercegovini. Do završetka srednje škole živjela je s roditeljima u Dragalovcima, a zatim se preselila u Zagreb, gdje se zaposlila u bolnici.

Posljednjih desetak godina nije često dolazila u Dragalovce, a danas, ovog tjedna, uhvatila ju je nostalgija pa je Indira vikend provela na selu, čija je priroda nije izdala.


Na verandi su pripremali gulaš, a zatim probali ovu poslasticu. Kad je počela padati kiša, Indira je obišla imanje i perad, a zatim ušla u kuću i pokazala zaista toplu atmosferu.

Pjevačica je nekoliko puta povisila ton i razvedrila atmosferu. Dugo se nije pojavljivala u javnosti, a nedavno se odlučila vratiti na medijsku scenu.

– Mislim da sam dovoljno rekla u zadnjih nekoliko godina, dugo sam na pozornici i htjela sam reći sve što imam za reći na društvenim mrežama, ništa ne nedostaje. Vrlo je lako biti intiman, sve ovisi o vašoj osobnosti. “Svi sve držimo za sebe i samo se razumijemo”, kaže Indira i dodaje:


– Sretan sam što sam rođen u vremenu kada je glazba bila puna života, a emocije i odnosi među ljudima bili ugodniji i zdraviji.Poštujem novo vrijeme i trebam pratiti trendove, ali svoj stil ne mijenjam ni pod koju cijenu. Vrijedno radim na novom albumu, želim da bude nastavak svega što sam do sada radio u karijeri. Dok to ne učinim, neću ga pustiti”, rekla je Indira.