Unutar supermarketa postoji široka lepeza osvježivača zraka s mirisom za zahod koji u današnje vrijeme imaju visoku cijenu. Međutim, nakon detaljnijeg promatranja, postaje vidljivo da ovi proizvodi nemaju posebno upečatljiv miris. Danas smo uzbuđeni podijeliti s vama fantastičnu prirodnu alternativu…

Ako vam slučajno treba još sredstva za čišćenje wc školjke, imamo odličnu preporuku za vas. Umjesto da odbacite kutiju u kojoj se nalazi uložak za čišćenje, predlažemo da isprobate drugu metodu. Svježu i čistu toaletnu školjku možete održavati slijedeći upute YouTube kanala JECA SVAŠTARICA. Kako bismo vam pomogli u ovom nastojanju, razmislite o korištenju gel kapsula za perilicu posuđa kao zamjene za tradicionalne osvježivače za WC školjke.

Nakon što se višestruko punjenje osvježivača za viseću WC školjku potroši, možete jednostavno staviti kapsulu natrag u pripadajući spremnik. Zatim više puta iglom probušite kapsulu. Kako biste završili postupak, nastavite s uobičajenom rutinom stavljanja osvježivača zraka u WC školjku. Tijekom ispiranja ispustit će se snažan gel za čišćenje koji će učinkovito revitalizirati čistoću WC školjke i dati joj obnovljeni izgled.

  • Za pristup dodatnim informacijama pogledajte videozapis koji se nalazi na kraju ovog članka. Učinkovitost gel kapsula za pranje posuđa u čišćenju WC školjke može se pripisati različitim čimbenicima, od kojih je jedan uključivanje surfaktanata. Remeteći površinsku napetost prljavštine i masnoće, ovi spojevi ih učinkovito odvajaju od površine WC školjke, olakšavajući ispiranje bez napora. Enzimi su također prisutni u ovim kapsulama, igrajući vitalnu ulogu u razgradnji organskih tvari kao što su čestice hrane i bakterije koje se nakupljaju u zahodima.

Ove tvari sadrže kiseline koje posjeduju snažna svojstva razgradnje i uklanjanja kamenca i hrđe na površini vaše WC školjke. Dodatno, opremljeni su dezinfekcijskim sredstvima koja učinkovito iskorijenjuju bakterije i plijesan iz WC-a. Kombinacija sode bikarbone i limunske kiseline u ovoj bombi od tri sastojka ne samo da neutralizira neugodne mirise, već i učinkovito uklanja mrlje i naslage kamenca.

Uronite u pomlađujući miris eteričnih ulja, idealan za nadopunjavanje svakog područja osnažujućom i regenerirajućom aromom. Da biste napravili ovaj pripravak, trebat će vam otprilike 1 i 1/3 šalice sode bikarbone. Propisana količina je 1/2 šalice limunske kiseline. Potrebna je žličica vode. Savjetuje se dodati ukupno 30 kapi eteričnog ulja lavande. Obično se preporučuje oko 30 kapi eteričnog ulja paprene metvice. Za željeni učinak potrebno je dodati otprilike 30 kapi eteričnog ulja citrusa.

Imate fleksibilnost odabrati jedno određeno ulje ili kombinirati različita ulja. Kako biste se trebali pripremiti za ovo? Započnite miješanjem sode bikarbone i limunske kiseline u zdjeli. Zatim dodajte vodu i eterična ulja u smjesu. Kako bi se smanjilo stvaranje pjene tijekom proizvodnog procesa, preporučuje se korištenje raspršivača koji pretvara vodu u finu maglicu. Sve sastojke dobro umiješajte u smjesu. Ključno je održavati odgovarajuću razinu vlage kako bi smjesa zadržala željeni oblik. To će osigurati najbolji mogući rezultat.

Ako se smjesa čini presuhom, samo dodajte malu količinu vode u prskalicu. Nakon što je smjesa pripremljena, sabija se u odgovarajuće pripremljeni silikonski kalup. Nakon što ga ostavite da se suši nekoliko sati, nježno ga izvadite iz kalupa i bit će pripremljen za upotrebu. Lakim postavljanjem eksplozivne naprave u WC školjku možete vidjeti kako se prljavština i nepoželjni mirisi uklanjaju bez napora. Upućujemo najbolje želje za uspjeh!