– Seka Aleksić je u posljednjih mjesec dana bila na tapetu medija, iz razloga jer se uveliko pričalo kako ju je suprug prevario sa dadiljom njihove djece. Sada se situacija malo i smirila, a Seka je napokon krenula da radi ono što najviše voli, a to su svakako živi nastupi. 

Nakon privođenja u Zurichu tijekom vikenda, Seka Aleksić ovih se dana obratila domaćim medijima rasvjetljavajući događaje koji su se odvijali.

Tijekom nastupa u jednoj ciriškoj diskoteci, Seka Aleksić otkrila je da je policija dolazila u inspekciju njezinih radnih dozvola, ali da su bile nedovoljne. Zbog toga su i pjevačica i članovi njezinog benda uhićeni i od njih su zatraženi iskazi.

Prema riječima pjevačice, tijekom našeg nastupa stigli su policajci i pregledali naše radne dozvole, da bi otkrili da su nedovoljne. Osim toga, policija je uzela moj iskaz i kaznila i bend i vlasnika.

Pjevačica Jana Todorović prošle se godine suočila s pritvorom u zračnoj luci u Zürichu zbog neposjedovanja radne dozvole, podsjećajući na incident.

Tea Tairović se prije dvije godine suočila s uhićenjem na aerodromu u Njemačkoj, navodno zbog prekoračenja dopuštenog radnog vremena u zemlji, unatoč ranijim medijskim tvrdnjama da se njezino pritvaranje povezivalo s pronalaskom 70.000 eura kod nje.

BONUS VIJEST:

Jučer su kralj Charles i njegova supruga Camila obilježili 19. godišnjicu braka, no čini se da još ima onih koji joj nisu oprostili njezine postupke prema Diani.

  • Od početka do sadašnjeg trenutka, očaravajuća priča o kralju Charlesu i njegovoj voljenoj ženi, Camili, odvija se poput očaravajućeg djela fikcije, prepuna neočekivanih obrata i strastvene odanosti. Unatoč raširenom skepticizmu u njezinu dugovječnost, njihova ljubav traje i nakon 19 godina, ustrajući na burnom putu obilježenom skandalima, tragedijama i bolestima. Kralj i njegova bivša ljubavnica i dalje se njeguju s nepokolebljivim žarom.

Prije gotovo dvadeset godina izmijenili su zavjete u gradskoj vijećnici Windsora, označivši povijesni trenutak kao prvi građanski brak unutar kraljevske obitelji.

Bilo je prilično neobično vidjeti Camilu kako nosi sivu haljinu na svom vjenčanju s ljubavi svog života, sve dok Elizabeth iznenada nije izašla iza nje. Prema dugogodišnjoj tradiciji, samo kraljica smije nositi istu boju, čak iu tako posebnoj prigodi kao što je vjenčanje.

Mnogi su njezine postupke smatrali odgovorom na loše postupanje prema Diani. Valja napomenuti da je sama Camila prisustvovala vjenčanju Charlesa i Diane u ekstravagantnoj bijeloj odjeći, što je ocijenjeno prilično slavljeničkim. Opći je konsenzus da bi se njezin komplet lako mogao zamijeniti s vjenčanicom, što dovodi do tumačenja nepoštovanja.

Godine 1991. Diana se jasno prisjetila događaja. Priznala je da je bila svjesna Camiline prisutnosti i aktivno ju je tražila. Dok je išla prema oltaru, Diana je ugledala Camilu sa šeširom ukrašenim velom. Prizor joj se urezao u pamćenje, uključujući i prizor Camilinog sina Toma kako stoji na stolcu. Čak i sada, Diana još uvijek čuva to živo sjećanje.

U jednom trenutku, voljena princeza otkrila je svoju borbu da održi zrelost dok su je izjedale misli o partnerovoj vezi s Camilom. Našla se bez ikog kome bi se povjerila. Večer prije vjenčanja doživjela je teški napad bulimije, proždirući sve što joj je bilo nadohvat ruke u kućanstvu koje je dijelila sa sestrom. Nakon toga je izbacila sve što je konzumirala.

U neposrednoj blizini Diane sjedila je voljena romantična figura, odjevena u besprijekorno bijeli komplet, fiksirana na Dianinu povorku prema oltaru. Vrijedno je napomenuti da je Camillin suprug, u svojstvu zapovjednika konjičke pukovnije, odigrao ulogu u orkestriranju ove važne prigode: nadgledao je pratnju Charlesove i Dianine kočije dok je putovala kroz London. Tako se Camilla našla nazočna na vjenčanju stoljeća. Za one koji su upućeni u događaj intrigantno je promatrati položaj koji je Camilla osigurala, sjedeći samo nekoliko redova iza Dianine vlastite sestre.

Ali ako ste vjerovali da je to bio najteži incident koji se dogodio tijekom vjenčanja, prevarili biste se. Charles je, u očima brojnih pojedinaca, počinio čin koji se smatrao neprihvatljivim kada je izgovorio riječi “I do”.

Iz raznih video snimaka vjenčanja koji su kružili internetom, vidljivo je da su sadašnji kralj i bivši princ svoju pažnju dosljedno usmjeravali prema Camili tijekom cijele ceremonije, pa tako i u trenutku kada je vjenčao Dianu i otpratio je prema izlazu iz katedrale.

Zanimljivo je da postoji nedostatak svijesti o tome da su Camila i Charles već prije susreli njegovu prvu ljubav, unatoč dugogodišnjem vjerovanju da su se prvi put sreli na polo utakmici, što nije točno.

  • Obje osobe posjećivale su ekskluzivne društvene krugove i družile se na istim okupljanjima. Njihovo formalno upoznavanje dogodilo se 1970. godine, u rezidenciji Lucije Santa Cruz, koja je tada bila Charlesova djevojka. Tijekom razgovora, Lucia je podijelila dirljivu priču o očevu veleposlaništvu u Londonu i njihovom povratku u Čile. Dok je Lucija odlučila ostati, sudbina ju je spojila s Camilom, koja je slučajno živjela u istoj zgradi. Njihova blizina dovela je do bliskog prijateljstva, jer je Lucia nalazila utjehu u Camilinoj velikodušnosti i dobroti dok je bila sama. Lucija se rado prisjetila nezaboravnih božićnih slavlja koje je provela s Camilinom obitelji. Uz te drage uspomene, Lucija je ukratko spomenula i svoj susret s Charlesom.

Tijekom jednog od rijetkih intervjua s Lucijom Santa Cruz, prisjetila se Camile, osobe za koju je smatrala da je nevjerojatno topla i da bi joj bilo korisno imati u životu. Lucija je spomenula da bi Camila povremeno dolazila kod nje na piće ili da je odveze, au jednom trenutku Lucija je pitala bi li bilo u redu da im se Camila pridruži.

Prema opisu biografa Jonathana Dimblebyja o Charlesovom životu, doživio je iznenadni mentalni pad. Njihovo blisko prijateljstvo preraslo je u romantičnu vezu tijekom godinu i pol dana. Izrazili su svoju ljubav kroz srdačna pisma i upustili se u duboke razgovore prije spavanja. Charles je bio presretan Camilinom prisutnošću, iako okolnosti nisu bile baš savršene.

Nakon njegova odlaska u vojsku, kraljevska obitelj izrazila je svoje prigovore na njihovu zajednicu, zbog čega su mnogi povjerovali da su se uspješno razveli. U svjetlu toga, Camila je odlučila ne čekati ga i umjesto toga udala se za svog prethodnog partnera, Andrewa Parkera Bowlesa.

Po povratku s vojnog roka zadržao je srdačan odnos s Camilom, koja je u međuvremenu postala majka. Međutim, njihove su emocije bile dublje. Unatoč dugogodišnjoj vezi s Dianom, Charles se našao u vezi s ljubavnicom. Čak i nakon što su izdržali bezbrojna iskušenja, njihove su emocije odbijale nestati. Za one kojima je Diana bila draga, Camila će zauvijek ostati zapamćena kao “ljubavnica”.