Možemo reći da je internet mjesto na kojem postoji ogromna količina materijala sa kojim možemo ubiti našu svakodnevnu dosadu. Isto tako imamo i dosta savjeta, trikova, koji mogu pomoći domaćicama u rješavanju velikog broja problema sa kojim se susreću svakodnevno u svom domaćinstvu. U današnjem članku imamo jednu jako zanimljivu priču koja se tiče jednog muškarca koji je odlučio objelodaniti da je svoj suprugu redovno varao, a o čemu je riječ pogledajte u nastavku.

Muškarac koji je svoju nevjeru objelodanio na jednoj ispovjednoj stranici priznao je da je od početka varao svoju suprugu, ali je tvrdio da iza svojih postupaka ima opravdan motiv.

U rasponu od 12 godina sam u vezi sa svojom ljubavnicom, dok sam u braku sa suprugom 8 godina. Iako mi nije osobito drag izgled moje supruge, ona se izvrsno snalazi u svojoj ulozi domaćice. Ona bez napora obavlja sve kućanske obveze, brine se za našu djecu i bavi se svim kuhanjem i čišćenjem, dopuštajući mi da se opustim dok se moj ljubavnik bavi vlastitim poslovima. U našoj 12-godišnjoj vezi moja supruga nijednom nije pripremila obrok za mene, čak ni jednostavno jelo poput riže. Upravo zato se nijedno od nas nije željelo vjenčati, jer ona vjeruje da sreća sa mnom postoji samo u granicama spavaće sobe.

Iskreno, moja ljubav prema njoj nadilazi onu prema mojoj ženi. Međutim, čemu služi žena ako nema želju ispuniti ulogu predane domaćice, prepuštajući meni da se bavim svim kućanskim poslovima? To nije nešto što smo voljni zabavljati. Barem kad je riječ o mojoj ženi, uvjeren sam da me nikad ne bi izdala, jer nema fizičku privlačnost koja bi privukla druge muškarce, teška 82 kg i bez konvencionalne ljepote. Kad bih se oženio svojom ljubavnicom, neprestano bi me mučile sumnje u njezinu vjernost, s obzirom na njen zadivljujući izgled.

– Ova osoba je postala nezainteresirana dok je gledala sapunicu. Važno je spomenuti da nemaju supružnika ili romantičnog partnera. Desanka ima cijenjenu poziciju njihove najbliže družice.

Iz moje perspektive, netko tko izda svog supružnika doista je vrijedan prezira. Bilo bi primjerenije s poštovanjem zatražiti razvod i zatim nastaviti vezu s kim god želite. No, čini se da vam jedan partner nije dovoljan. Uvjeravam vas, postoji 100-postotna vjerojatnost da je i vaša supruga upletena u nevjeru, a možda čak i njezin ljubavnik.

Osuda ženinih misli je široko rasprostranjena, ali njezin ljubavnik, oženjen muškarac, ostaje neosuđen od strane okoline.

– Sasvim je u redu imati drugačiju perspektivu, čak i ako se čini neinteligentnom. Možda vam je druga osoba nevjerna. Ono što se vama može činiti neprivlačnim netko drugi može doživjeti kao zapanjujuće.

– Nevjerojatno je kako se žena uz malo pomoći i vremena može transformirati u zadivljujuću ljepoticu. Jedna od mogućnosti bila bi da unajmite nekoga tko bi se brinuo o kućanskim poslovima i kuhanju za vašu ženu. Teško je shvatiti kako možete podnijeti nauditi majci svoje djece. Kad bi otkrila istinu, to bi ne samo uništilo nju, već bi i djecu ostavilo bez ičega, jer se i oni čine odlučni da je sruše. Možda je vrijeme da razmislite o tome da je oslobodite.