Nakon razvoda od Severine, srpski magnat bakra Milan Popović otkrio je radost u društvu Bojane. Bojana, druga supruga Milana Popovića, zanosna je plavuša koja je od njega mlađa 28 godina. Ona stoji u oštroj suprotnosti s njegovom prethodnom ženom.

I dok se biznismen često izlaže medijskoj pažnji, ponajprije kako bi s bivšom suprugom raspravljao o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, on ima drugačiji pristup kada je riječ o sadašnjoj partnerici.

Naime, Bojana se vješto skriva od medija, do te mjere da njezino prezime ostaje tajna za širu javnost. “Kralj bakra” vješto prikriva zamršenost svoje veze, izbjegavajući javna pojavljivanja sa svojom odabranicom, no ipak je otkrio priču o njihovom prvom susretu prije nekoliko godina.

Iz duboke ljubavi, Milan i Bojana su u svoje živote primili dva sina, Milana i Đorđa. Njihova se obitelj prošle godine proširila kćerkicom. Druga supruga Milana Popovića radije se drži potajno, a poduzetnik ju je u prijašnjim intervjuima za medije opisao kao izuzetnu ženu.

Tijekom našeg susreta u Beogradu, Popović je dao izjavu u kojoj je Bojanu neizravno usporedio sa Severinom, istaknuvši njezine impresivne kvalitete. Bojana, koja potječe iz ugledne sredine, studentica je marketinga, posjeduje i mladost i atraktivnost, te je obrazovana, hitra i snalažljiva. Osim toga, ima smisla za humor i uvijek je spremna za šalu.

Milan je nedavno u intervjuu za hrvatski Story izrazio divljenje ženama koje posjeduju sposobnost da budu nepredvidive, čak i kada su u drugačijem emotivnom stanju. Naglasio je važnost njihove ljupkosti, ljupkosti i iznimnih majčinskih vještina, ističući njihovu važnost u njegovom životu.

Podsjećamo, Vrhovni sud u Zagrebu skrbništvo nad sinom Aleksandrom dodijelio je Milanu Popoviću. Ova presuda duboko je pogodila kako pjevačicu Severinu, tako i brojne javne osobe koje su se oglasile o tome.