Posljednjih nekoliko godina vodila se vrlo popularna pravna bitka između poznatog pjevača i njegove bivše partnerice, koja je izazvala veliku pozornost medija. Pjevačevo odbijanje da prizna svoje izvanbračno dijete izazvalo je nezadovoljstvo mnogih pojedinaca. Miroslav Ilić, iznimno hvaljeni pjevač narodne glazbe, uživao je ogromnu popularnost tijekom svoje duge i uspješne karijere, osvajajući publiku brojnim pjesmama koje su osvajale vrhove top lista. Smatran oličenjem pravog džentlmena na pozornici, njegova se reputacija u posljednje vrijeme suočava s izazovima. Primarni fokus rasprava oko cijenjenog pjevača sada se vrti oko njegove nedavne veze s Mirjanom Antonović.

Narativ bez kraja traje bez ikakvih naznaka konačnog kraja, dok stalan tok zapanjujućih otkrića nastavlja izbijati na površinu. Vlada Perović, iskusni producent raznovrsnog zabavnog programa, otkrio je u iskrenom intervjuu svoj susret iz prve ruke s Mirjanom Antonović, otkrivši još jedan skandal oko Miroslava Ilića.

Vlada Perović je na početku sastanka jasno dao do znanja da nema nikakvog uvredljivog ponašanja prema Antonoviću. Ipak, istaknuo je činjenicu da je ona uputila uvrede na njegov račun na društvenim mrežama. Vlada Perović je izričito naglasio da je jednostavno izjavio da Antonović nikada nije bio kod njega s Miroslavom i čvrsto ostaje pri istinitosti te izjave.

Kako bismo bili sigurni da možemo zajedno uživati ​​u vrijednim trenucima, odlučio sam se naći s njom u hotelu na piću jedne večeri. Sutradan je otišla. Kad sam s Miroslavom rekao da sam bio s njom, pitao me je li između nas bilo kakvih pomaka. Bez trenutka stanke, uvjerio sam ga da nemam nikakve ljubavne namjere prema njegovoj djevojci.

Pozornost medija prvenstveno je bila usmjerena na vezu Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, posebice zbog sudskih postupaka koji se vode oko utvrđivanja očinstva. Iako nemam nikakve medicinske kvalifikacije, ne mogu sa sigurnošću tvrditi da Devin nije u biološkom srodstvu s Miroslavom Ilićem.

Imao sam privilegiju raditi u industriji nekretnina i ugostiteljstvu, surađivati ​​s cijenjenim osobama poput Cece, Miroslava i Kaleblema. Cijelo vrijeme obnašao sam prestižnu rukovodeću poziciju, što je istaknuo Vlada Perović, bivši partner Lepe Lukić. Ne samo da je Vlada dobro poznavao estradnu scenu osamdesetih, nego je imao i dara za otkrivanje autentične strasti.

Tijekom ranih 1980-ih Miroslav je napravio nekonvencionalan izbor pridružiti se Suzani Mančić u mom baru umjesto Mire. Vrijedi napomenuti da je Suzana nadaleko poznata po svojim nepokolebljivim moralnim načelima. Događaj se dogodio dok je Miroslav aktivno koncertirao uz Lepu Brenu. Vlada Perović otvoreno je priznao svoje veze s više djevojaka koje su u to vrijeme bile plijene njegovim šarmom.

Suzana Mančić je na stranicama svoje autobiografije neustrašivo razotkrila svoju intenzivnu ljubavnu vezu s uglednom osobom koja je, nažalost, već bila u braku. Ipak, na pitanje Vijeća odlučno je odbila potvrditi optužbe Vlade Perovića, ustvrdivši da joj ne ide u prilog da daje odgovor na tako beznačajnu tvrdnju.

BIOGRAFIJA

Krenuvši na svoj glazbeni put 1962. godine, glasoviti Mrčajevački slavuj, Miroslav Ilić ostavio je nezaboravan utjecaj na narodnu glazbenu scenu bivše Jugoslavije. Odrastajući u pitoresknom selu Mrčajevci, u blizini Čačka, Ilićevi rani dani bili su ispunjeni očaravajućim melodijama glazbe, potičući intenzivnu ljubav prema pjevačkom zanatu.

Njegov poseban vokalni ton i istinska prisutnost doveli su ga do istaknutog mjesta u području popularne glazbe. Trajni uspjeh njegovih singlova koji su osvojili vrhove ljestvica poput “Tebi”, “Božanska žena” i “Vino točim, ali vino ne pijem” duboko je odjeknuo među publikom diljem regije, osvajajući njihova srca.

Rođen 10. prosinca 1950. godine u pitoresknom selu Mrčajevci kraj Čačka, Miroslav Ilić, renomirana ličnost narodne glazbe, odrastao je u pravom i skromnom seoskom okruženju. Ovo ga je odrastanje uronilo u mnoštvo glazbenih inspiracija koje će na kraju utrti put njegovom putu u glazbenom poslu.

Glazba je bila vitalna komponenta svakodnevnog života u kućanstvu, gdje su redovita druženja s voljenima također bila uobičajena. Miroslavov otac posjedovao je za to doba dragocjenu stvar – radio – koji je mladom Iliću pružio priliku da zaroni u šaroliku lepezu glazbenih žanrova i otkrije razne umjetnike.