Mia Farrow, poznata glumica proslavljena svojim uspjesima na filmu i u kazalištu, ima životnu priču obilježenu tugom i tragedijom. Izvan glamura pozornice i svjetla medijskih reflektora, krije se srcedrapajuća priča o majci koja je proživjela najrazorniju bol s kojom se roditelj može suočiti – gubitak svoje djece. Nevolja nije bila diskriminatorna u njezinom slučaju, budući da se Mia morala oprostiti od troje svojih voljenih potomaka, svaki put noseći ogroman teret tuge. Unatoč slavi i postignućima koja je okružuju, njezina osobna borba s gubitkom i tugom je duboka, uzrokujući ogromnu bol.

Nakon što je proživjela neopisivu agoniju gubitka svoje djece Tama, Larka i Tadeusa, Mia Farrow sada traži utjehu u ljubavi svojih preživjelih članova obitelji. Njezino postojanje obilježeno je mnoštvom skandala i nesreća, ali ona ustraje, crpeći unutarnju snagu koju samo ona shvaća, zadirući u dubinu svoje duše.

Mia Farrow, majka 14 djece koja je nekoć blistala i zauzimala posebno mjesto u njihovim srcima, pretrpjela je nezamislivu tugu kada je tragično izgubila troje svojih voljenih članova obitelji u nevjerojatno izazovnim okolnostima.

Prvobitna pustoš nastupila je kada je njezina 17-godišnja kći Tam tragično preminula od predoziranja lijekovima za ublažavanje glavobolje. Nakon ovog teškog gubitka, suočila se s još jednom tragedijom. Lark, njezin voljeni partner, u dobi od 35 godina podlegla je komplikacijama izazvanim virusom HIV/AIDS-a, koji je dobila od svog partnera. Unatoč bolesti, Lark je prigrlila život punim plućima, obasipajući svoju djecu i dugogodišnjeg partnera bezgraničnom ljubavlju. Mia se rado prisjetila da je Lark otišla s ovog svijeta na Badnjak, uljuljkana u ljubavnom zagrljaju svoje srodne duše.

Dodatni razarajući udarac Mia je doživjela nakon gubitka dviju kćeri kada je njezin sin Tadej donio srceparajuću odluku da si oduzme život. Sa samo 29 godina i u privrženoj vezi, obitelj je polagala velike nade u skoro vjenčanje. Nažalost, svladao ga je emocionalni bol.

Mijina tjeskoba i tuga zbog ovih razornih gubitaka su neopisivi. Otvoreno je podijelila svoje srcedrapajuće priče o svojoj djeci, izražavajući svoju duboku tugu. Mia je strastveno preklinjala pojedince da se suzdrže od nagađanja i umjesto toga poštuju uspomenu na njezinu voljenu djecu. Unatoč takvoj boli, Mia se ponosno predstavlja kao majka 14 djece i baka 16 unučadi. Njezina uloga UNICEF-ove ambasadorice dobre volje nastavlja nadahnjivati ​​i mijenjati živote drugih. Unatoč dubokoj tuzi koju je doživjela, čini se da je Mia otkrila utjehu i otpornost u svojoj preostaloj djeci i snagu ljubavi.

BIOGRAFIJA

Maria De Lourdes Villiers Farrow, profesionalno poznata kao Mia Farrow, cijenjena je američka glumica i posvećena humanitarka. Rođena 9. veljače 1945. u Los Angelesu, krasila je ekrane u više od 40 filmova, zaradivši priznanja kao što je prestižna nagrada Zlatni globus. Ne samo da je prepoznata po svom iznimnom talentu, Farrow je također poznata po svojoj nepokolebljivoj predanosti humanitarnim ciljevima, služeći kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje. Zapravo, njezine izuzetne napore priznao je i časopis Time 2008. godine, uvrstivši je na svoj cijenjeni popis najutjecajnijih pojedinaca na svijetu.

Rođena u Los Angelesu, na svijet je stupila kao kći australskog redatelja Johna Farrowa i irske glumice Maureen O’Sullivan. Odrasla je u užurbanom kućanstvu s tri brata i tri sestre, a bila je okružena obitelji. Među njezinom braćom i sestrama, Stefani i Tisa također su se bavili glumom. Odrasla na Beverly Hillsu, često je pratila roditelje na filmskim setovima.

U dobi od devet godina suočila se s teškim napadom dječje paralize, ali ga je, srećom, preboljela bez ikakvih trajnih posljedica. Tragedija se ponovno dogodila kada je imala 13 godina, izgubivši starijeg brata Michaela u avionskoj nesreći. Zatim je sa 17 godina doživjela srceparajući gubitak oca.