– 2024 godina je Mariji Šerifović i više nego najuspješnija godina u životu. Prije svega ostvarila se i u ulozi majke, putem surgat majke, a njena turneja po regiji, ali i cijeloj Evropi, i dalje je popunjena do posljednjega mjesta. Majčinstvo je jako uticalo na nju, a sada je progovorila na još jednu jako zanimljivu temu. 

Marija Šerifović ispričala je svoje namjere za proširenje obitelji i motive koji stoje iza njezina izbora. Poznata pjevačica, koja je u prosincu 2023. diskretno postala majka svom sinu Mariju putem ugovora o surogat majčinstvu, sada se fokusira na njegovanje dragocjenih trenutaka sa svojom cijenjenom nasljednicom tijekom slobodnog vremena.

U slobodno vrijeme od posla i scenskih nastupa, rado se pridružuje sinu na izletima u toplije krajeve, sudjelujući u promotivnim pothvatima na različitim online platformama. Nedavno je održan koncert u Helsinborgu, u Švedskoj, prikladno blizu Malmoa. Kao posebna poslastica gostovala je Teya Dora, aktualna eurovizijska predstavnica. Prije showa s prisutnim je medijima otvoreno razgovarala o svojim razmišljanjima o proširenju obitelji.
U ovom točnom trenutku, situacija ostaje nepromijenjena.

Ipak, ako bi se uvjeti promijenili, potencijalno bi mogla postojati prilika za ponovnu procjenu. Rašireno je mišljenje da djeca posjeduju duboku mudrost, iako postoje suprotna mišljenja. Osobno, svim srcem podržavam prethodno stajalište. Kako se približavam kraju svog putovanja, siguran sam da će mi Mario dati neprocjenjive uvide. Nesumnjivo, bit će to dugotrajna bitka, koja će podsjećati na okršaj Strijelca i Škorpiona.

Međutim, znatan dio odgoja osobe potječe iz atmosfere unutar vlastitog kućanstva, dok su neki aspekti pod utjecajem vanjskih čimbenika koji su izvan naše kontrole. Naša je dužnost, kao i dužnost roditelja, tražiti utjehu u našim uvjerenjima i ostati budni. Marija je ponovila te osjećaje i iskoristila priliku da pohvali svoju majku, Vericu Šerifović, za njene izvanredne sposobnosti kao bake, koje su nadmašile čak i njezina prijašnja postignuća kao majke.

Umjetnica je nedavno otkrila priču oko imena njezina sina, ispričavši: “Moja sklonost bila je da njegovo ime počinje slovom ‘M’ i da se zove ‘Max’. Međutim, dok sam dovršavao potrebnu papirologiju u bolnici, moji poznanici iz sela predložili su da se dogovorimo za ime ‘Mario’ i ja sam jednostavno pristao, tako da mi je postalo simpatično.” Ovu zabavnu anegdotu pjevačica je otvoreno podijelila na svom YouTube kanalu, uz izrazitu nadu da njen sin neće imati ništa protiv ove male izmjene. Podrijetlom iz Los Angelesa, šarmantni dječak po imenu Mario u trenu je zarobio srca cijele svoje obitelji.

  • Otkrivajući specifičnosti svog dogovora s Mariovim ocem, Marija Šerifović, cijenjena srpska pop pjevačica i glazbena producentica, podijelila je uvide u svoju karijeru. Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Marija je učvrstila svoju poziciju istaknute osobe u glazbenom svijetu. Provodeći svoje vrijeme između Beograda i Los Angelesa, potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u glazbenom nasljeđu. Baka i djed proslavili su se obradom narodnih napjeva, a roditelji Verica i Rajko surađivali su u glazbenom ansamblu Žaoka.

Marija Šerifović je 2004. godine postala poznata u regiji nakon trijumfa na Budvanskom festivalu sa zanosnom pjesmom “Bol do ludila”. Međutim, njezina pobjeda na Euroviziji 2007. s dirljivom himnom “Prayer” gurnula ju je u carstvo međunarodne zvijezde. S ukupno šest studijskih albuma objavljenih do 2024., mnogi je smatraju jednom od najiznimnijih pjevačica u regiji. Osim toga, Marija ima stalnu poziciju u cijenjenom žiriju televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Vrijedi istaknuti da je njezin polubrat Danijel Pavlović također poznati pjevač i vokalni trener, a afirmaciju je stekao sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”.