Sve oči će biti uprte u Veliku zvezdu ove subote na Badnje veče dok takmičari pokušavaju da impresioniraju žiri, koji održava stroge standarde čak i tokom praznika.

U narednim epizodama gledaoce očekuje obilje odlične muzike, burnog smeha i živahne razmene sudija, čija se mišljenja često sukobljavaju. Marija bi se posebno našla na ivici ludila kada bi se pojavila situacija koja bi dovela do toga da joj postavi očajnički ultimatum izražavajući želju da napusti šou.

Dala je snažnu izjavu kojom je objavila svoju odluku da raskine veridbu i ustala sa svoje pozicije, napuštajući fotelju svog mentora. Saznajte šta se dešava ove subote s početkom u 21:00 u video snimku koji je dostupan ispod.

Marija Šerifović trenutno uživa u najsrećnijim trenucima svog života, otvoreno dijeleći svoju neizmjernu sreću i zadovoljstvo na raznim društvenim mrežama.

U svojoj objavi na Instagramu, pjevačica je na trenutak razmislila o događajima iz 2023. godine, otvarajući svoja lična i profesionalna iskustva. Među iskrenim trenucima snimljenim na fotografiji bila je nježna slika malene ruke njenog novorođenog sina, prizor koji je duboko odjeknuo njenim pratiocima.