Sretne okolnosti Filipa Živojinovića su neporecive. Uz Bobu Živojinovića kao oca i zanosnu Brenu kao maćehu, nikada nije morao ni prstom maknuti. Ipak, odlučio se upustiti u uspješan poduzetnički pothvat u Sjedinjenim Državama. Do raskida našeg partnerstva, kako je prenijela Maja, došlo je s najvećim poštovanjem i razumijevanjem, bez ikakvih svađa i vanjskih utjecaja. Iako je naš sindikat posjedovao hvalevrijedne kvalitete, on sada postoji samo u analima prošlosti.

Ne prestaju se nagađati o raskidu četiri godine trajale ljubavne veze Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića. Vješti glavni glumci vješto su izbjegavali upite novinara upravo o ovoj stvari.

Održavanje svetosti moje veze s Philipom uvijek mi je bio glavni prioritet. Jako ga cijenim i iskreno ne želim ništa osim njegove najveće sreće. Dok smo bili u Sjedinjenim Državama, naš fokus se prvenstveno vrtio oko jedno drugoga, ali kako su se naše profesionalne obveze množile, vikendi su postali dragocjeni trenuci za naše ponovno okupljanje. Maja je ponovila te osjećaje održavši izniman nastup u emisiji “Premier Weekend Special”. Glumica je nakon razvoda odlučila svoje vrijeme provesti između Beograda i Los Angelesa, dok se Filip posvetio njegovanju obiteljskog života uz Aleksandru Prijović i njenog sina Aleksandra.

Maja Mandžuka, unatoč tome što je bila zaprošena u tri odvojena navrata, vješto se snalazila u podmuklom carstvu romantike, vješto izbjegavajući opasnosti ludila. Nakon prve zaruke s Filipom, uplela se u dvije dodatne veze.

U divnom prikazu bezbrižnosti, zadivljujuća glumica nas je počastila šarmantnim pričama iz svoje neortodoksne romantične povijesti, prepričavajući tri neuspješne veze koje su sve završile nepokolebljivim odbacivanjem koncepta obveze. Razigranim tonom zabavno je priznala da više voli tenisice u odnosu na štikle, čak se i našalila na temu zabavne slike nekoga tko bježi u njezinoj najdražoj sportskoj obući.

Unatoč prisutnosti zabavnih priča, njezino trenutno ponašanje zrači dubokim osjećajem zadovoljstva i postignuća, što nas navodi na razmišljanje hoće li njezino putovanje biti paralelno s onim lika Julije Roberts u filmu Odbjegla nevjesta.

Tijekom ljeta 2011. u središtu pozornosti bio je nastanak novog dinamičnog slavnog para, Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića, čiji je svaki korak medijski pomno dokumentiran. Maja, talentirana glumica, tada je bila u kasnim dvadesetima, dok je njezin partner Filip, koji se proslavio kao sportski menadžer, bio tri godine mlađi od nje.

Na koncertu Zdravka Čolića na Ušću primjetna je neosporna veza između Maje i Filipa, no oni su odlučili zatajiti specifičnosti. Prethodno su i Maja i Filip prekinuli prijašnje ljubavne veze – Maja se oprostila od desetogodišnje veze s biznismenom iz Crne Gore, a Filip se razišao s manekenkom Sofijom Milošević. Nakon iskrenog priznanja njihove duboke povezanosti, Maja i Filip zajednički su pristali živjeti u živom gradu Los Angelesu.

Tijekom njihove karijere ona je imala ulogu producentice, dok se on posvetio usavršavanju svojih sposobnosti sportskog agenta. Njihovi dolasci u Beograd bili su sve češći, a svakim danom bilo je jasno da im je brak na pomolu. Ipak, nakon četiri godine, konačno su se suočili s izazovnim izborom da krenu različitim putevima.