– Selekcija Srbije je jako loše prošla na nedavnom Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Danas govorimo o Luki Joviću i Dušanu Tadiću, možda i ponajboljim igračima u Srbiji. Naime, biće riječi o njihovim ljepšim polovinama.

Sastavni član mladih momčadi Srbije, Luka Jović bio je naširoko cijenjen jednim od najtalentiranijih europskih napadača. Za seniorsku reprezentaciju debitirao je 2018. godine, a svoju je zemlju čak predstavljao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svojom iznimnom brzinom, tehničkim sposobnostima i urođenom sposobnošću zabijanja, Jović je dokazao da je ključni adut za reprezentaciju, o čemu svjedoče njegove impresivne igre na terenu. Naprotiv, unatoč tome što je godinama u sretnom braku s manekenkom Sofijom Milošević i ima dva sina, njegovom neodoljivom šarmu mnoge su ljepotice teško odoljele.

Na početku njihove veze oko para su se kružila brojna nagađanja, budući da je nogometaš prije nego što je uplovio u ljubavnu vezu sa Sofijom dobio dijete s drugom djevojkom. Ljubavni život ispunjen je intrigantnim i zadivljujućim trenucima. Naime, njegov romantični život pretočio se u zanosnu telenovelu kada je dobio svoje prvo dijete sa zanosnom Anđelom Manitašević. Od 2014. do 2016. Luka i ja imali smo pravu ljubavnu priču. Naša je ljubav bila intenzivna, ali je s vremenom izblijedila, što je dovelo do normalnog i civiliziranog prekida. Međutim, 2018. ponovno su nam se putevi ukrstili i ponovno je planula iskra.

Neočekivano sam ostala trudna, ali oboje smo bili složni oko prihvaćanja roditeljstva. Sada smo blagoslovljeni našim sinom Davidom i izražavamo svoju zahvalnost višoj sili za ovaj dragocjeni dar. Važno je napomenuti da nismo bili u romantičnoj vezi od 2016. Mi smo suroditelji našeg djeteta, ali u konačnici, svatko ima slobodu izbora. Ovo objašnjenje Anđela je podijelila s beogradskim medijima. Anđela je oštro opovrgla sva nagađanja o nogometaševoj nevjeri sa Sofijom, kao i glasine da je zbog Anđele prekinuo njihovu vezu. No, Sofija je otvoreno priznala da su svoju vezu isprva skrivali zbog prisustva bebe.

Maneken je rekao da je njegova situacija složena zbog razdvojenosti od djevojke s kojom je bio u vezi nekoliko godina, ali je to pogrešno protumačeno na drugačiji način. Pojavile su se lažne optužbe za raskid brakova, unatoč nepostojanju stvarnog braka. Trudili smo se da što duže prikrijemo istinu. Na kraju me kontaktirala majka i ja sam se našao usred svega.

Umiješani muškarac imao je četveromjesečnog sina po imenu David. Kako bih uopće mogao objasniti cijelu situaciju koja uključuje njegovu bivšu djevojku? Ipak, ostao sam uvjeren da će sve na kraju uspjeti. Znate kako se stvari odvijaju u našim životima. Laknulo mi je što je sve riješeno i što je postignuta jasnoća”, izjavila je manekenka. Dok je Luka zasnovao obitelj s poznatom manekenkom, Anđela je otkrila novu ljubav. Anđela je sklopila romantičnu vezu s Nemanjom Brankovićem, profesionalnim nogometašem koji je inače sin proslavljenog srpskog sportaša Slobodana Brankovića. Zajedno imaju dvoje djece, a s njima živi i Anđelin sin David.

Vrijedi istaknuti da održava čvrstu vezu s Lukinom novom obitelji.

BONUS:

Dušan Tadić, cijenjeni čelnik srpske nogometne reprezentacije, od malih je nogu pokazivao izvanrednu vještinu i nepokolebljivu predanost sportu. Odrastao u obitelji u kojoj je atletika bila prioritet, bio je uronjen u svijet nogometa, što je potaknulo njegovu ambiciju da nastavi karijeru profesionalnog sportaša. Trenutačno, on stoji kao jedan od naših najiznimnijih igrača, koji je napravio sjajan put u inozemstvu.

U to vrijeme on preuzima ulogu napadača za Fenerbahce, dok također posjeduje svestranost da se ističe kao ofenzivni veznjak. Ipak, njegova izvanredna postignuća, kako ističe, ne bi bila moguća bez neprocjenjive podrške njegove izuzetne partnerice koja prkosi stereotipu tipične nogometaševe supruge. Tadić je u veseloj bračnoj zajednici s Draganom Vukanac od 2013. godine, a zajedno su blagoslovljeni dolaskom troje djece – dva sina Vasilija i Veljka te kćerkicu Taru. Putevi Dušana i njegove partnerice ukrstili su se tijekom njegova rada u FK Vojvodina, a svoju privatnost svjesno čuvaju, a osobni život čuvaju podalje od javnosti.

Tadić je u intervjuu za domaće medije otkrio svoju posvećenost obiteljskom životu. Djecu vodi u vrtić i rado se igra s njima navečer nakon povratka s treninga. Poput djece, i on zaspi ubrzo nakon toga. Za razliku od ostalih naših reprezentativki, Dragana se na društvenim mrežama drži povučeno i izbjegava javno eksponiranje. Zbog toga su na njezinom profilu samo dvije njezine fotografije i jedna na kojoj je Dušan.

Mediji pišu da par posjeduje luksuznu nekretninu procijenjenu na dva milijuna eura u Nizozemskoj, kao i zgradu u Srbiji. Međutim, odlučili su zadržati tu imovinu privatnom i suzdržali su se od pretjeranog izlaganja robnih marki i statusnih simbola. Dragana ne nosi teret skupih odjevnih predmeta, niti često putuje na popularna luksuzna odredišta; umjesto toga, njezina uloga majke ima prednost iznad svega.