Petar Grašo je prije dvije godine ušao u svijet balkanskih medija, označivši značajan preokret iu privatnom životu. Nakon 23 godine duge veze razišao se od Danijele Martinović. No, ono što je itekako privuklo pozornost je njegova brza objava, samo nekoliko mjeseci kasnije, da je uplovio u novu vezu s kćeri Tončija Huljića. Njihova je ljubavna priča procvjetala, što ih je navelo da se vjenčaju i postanu ponosni roditelji prekrasne kćeri po imenu Alba.

Iznenađujućim spletom događaja, 2021. godina donijela je značajnu objavu koja je odjeknula u medijima: Petar Grašo i Danijela Martinović, koji su bili zajedno više od dva desetljeća, nepredviđeno su odlučili razići se svatko svojim putem. No, nije dugo trebalo da ovaj cijenjeni pjevač otkrije novu romansu u zagrljaju znatno mlađe Hane Huljić. Hana, kći Tončija Huljića, bliskog suradnika i dragog prijatelja Petra Graše, brzo je postala centar fascinacije javnosti jer su pjevač i njegova draga krenuli na zanosno jesensko putovanje.

Mediji su brzo proširili radosnu vijest o skorom roditeljstvu. Fantastičnu vijest priznala je i Hana, iako je pretjerane detalje odlučila zadržati za sebe. Raskid braka Petra Graše i Danijele Martinović izazvao je veliku pozornost javnosti, pa su se pojavile brojne teorije o uzroku. Naposljetku, Danijela se u svom inauguracijskom intervjuu za magazin “Gloria” osvrnula na razvod i prošlu vezu s Grašom opisala kao “izvanredno poglavlje”. Danijela Martinović već je ispričala svoj emotivni put, koji uključuje i prisjećanje na vrijeme kada su ona i Grašo razgovarali o mogućim imenima za svoje buduće dijete.

Konačni raspad njihovog braka bio je nezamisliv u to vrijeme. Danijela (24) i Petar (19) prvi put su se susreli na Eurosongu 1995. godine. Ono što je počelo kao prijateljstvo preraslo je u ljubavnu aferu koja ih je dovela do suživota. Iako nikada nisu izmijenili zavjete, njihovu ljubav karakteriziraju duboke emocije, divljenje i razumijevanje. Nakon dugog razmišljanja, Danijela je donijela odluku o novom poglavlju u svom životu. Zanosna pjesma Nostalgija, koja je pobijedila na Eurosongu, imala je značajnu ulogu u zbližavanju Danijele i njezinog budućeg supružnika.

Vrijedi istaknuti da je tvorac ove zanosne pjesme vješti bračni dvojac Huljić, koji danas ima kćer Haninu, poznatiju kao Grašina. Nakon 24 godine zajedništva došlo je do raskida partnerstva Petra Graše i Danijele Martinović. Ipak, Petra je izrazila zadovoljstvo vezom s Hanom. Tijekom svog sretnog braka uspješno su demantirali sve tračeve oko njihove ljubavi.

Petar Grašo, cijenjeni hrvatski pjevač i tekstopisac, rođen je 9. lipnja 1976. u Splitu. Stekao je reputaciju stvaratelja iznimne glazbe i iskrenih balada koje odjekuju kod slušatelja. Od malih nogu se očitovao Grašin prirodni glazbeni talent, a uz nepokolebljivu podršku roditelja posvetio se njegovanju svog dara. Još kao tinejdžer krasio je pozornicu, osvajajući publiku na raznim društvenim glazbenim okupljanjima. Njegov glazbeni put počinje 1995. godine kada postiže sjajnu pobjedu na Dalmatinskom festivalu, ostavljajući publiku opčinjenom snažnom izvedbom pjesme “Dalmatinac sam”.

Od tog trenutka njegov uspon do slave je kontinuiran i bez prekida. Grašo je brzo stekao priznanje zbog svoje nenadmašne sposobnosti da izazove duboke emocije svojim zadivljujućim glasom i dirljivim tekstovima, učvrstivši svoju poziciju jednog od najomiljenijih pjevača na području Balkana. “Zlato moje”, pjesma koja je duboko odjeknula kod publike diljem regije, jedna je od njegovih najvećih uspješnica. Osim po iskrenim baladama, Grašo je postao poznat po svojoj energičnoj scenskoj personi i očaravajućoj privlačnosti kojom odiše, osvajajući publiku svojim neosporivim šarmom i karizmom.