Odaberite mjesto gdje želite sagraditi kuću ili kolibu. Morate biti zadovoljni veličinom od 50 kvadratnih metara. Ovo je kuća u kojoj imate spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu.

Ispred kuće nalazi se natkrivena veranda na koju se lako može postaviti stol i nekoliko stolica. Tvrtka koju angažirate započet će s radom u ponedjeljak, a završiti u petak, tako da možete organizirati proslavu useljenja za vikend, pet dana nakon početka gradnje.

3D kuća.
Zvuči li nemoguće?Što kad bismo svemu već opisanom dodali cijenu od pedesetak eura po m2 ili pet tisuća eura za cijelu kuću?

Neki će misliti da je to potpuno ludo, ali već postoje kuće koje se mogu sagraditi od poda do krova, doslovno iz temelja, u manje od tjedan dana gotovo bilo gdje u svijetu po cijeni prosječnog rabljenog automobila. Deset godina. piše Mondo.

3D kuća, ispis kuće, kuća, jeftine kuće, vikendica
Osnivanje udruge “Nova priča” i suradnja s ICON-om

“Nakon razornog potresa od sedam stupnjeva po Richterovoj ljestvici, koji je 2010. praktički razorio glavni grad Haitija i ostavio između 2 i 3 milijuna ljudi bez krova nad glavom, došao sam u ovu zemlju kao humanitarni radnik kako bih pomogao onima koji već ništa nisu imali. .